Discover the finest spaces
Delen

Metamorfose voor meetingrooms De Hoefslag in Bosch en Duin

De Hoefslag blijft vernieuwen. In najaar 2015 vernieuwde de locatie in Bosch en Duin het concept en interieur van het restaurant. Onlangs werd ook de laatste hand gelegd aan de verbouwing van de conference & private dining rooms.

Nu de verbouwingen zijn afgerond is het concept compleet, vertelt Marco Westra, die onlangs werd gepresenteerd als bedrijfsleider en het nieuwe gezicht van de locatie. “De Hoefslag is een symbiose van fine dining, bistro, bar en conference: vier verschillende concepten onder één dak die elkaar positief versterken. Het is een ontmoetingsplaats waar iedereen zich thuis voelt: van zakelijke gast tot culinaire ontdekker.”

De Hoefslag - Heide (12)

Private dining

De nieuwe conference & private dining rooms kunnen gebruikt worden voor boardmeetings en besloten diners. Het zijn vier ruimtes met vier verschillende sferen, passend bij de uitstraling en de ligging van de locatie in het bosrijke Bosch en Duin. De ruimtes zijn gestyled en genoemd naar de thema’s bosch, heide, duin en de Salon. “Vergaderen bij de Hoefslag staat voor méér dan functioneel vergaderen alleen”, zegt Westra. “Even los van de waan van de dag; geïnspireerd worden door de groene omgeving, het interieur, de service en uiteraard de culinaire invulling.”

De Hoefslag - Bosch (4)

Nieuw concept en openingstijden
Het vernieuwde concept staat voor een nieuwe ervaring op het gebied van culinaire beleving en gastvrijheid. Chef-kok Raoul Meuwese, die samen met executive chef Karl van Baggem verantwoordelijk is voor de keuken, vult aan: “Onze menukaart is geïnspireerd op de seizoenen en wisselt iedere twee maanden. Dat is uniek voor een Michelinster restaurant.”

De Hoefslag - Duin (1)

Toch is De Hoefslag nog niet helemaal klaar met vernieuwen, vertelt Westra. “Binnenkort gaan we ook nog aan de slag met een nieuw terras aan de voorzijde. Dan hebben het restaurant, de bistro en de bar ieder een eigen terras.”

erickleinberg_20151106_dehoefslag_interior_0005

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.