Discover the finest spaces
Delen

Met vernieuwde Sparta Business Lounge is Rotterdam toplocatie rijker

Rotterdam is een nieuwe top eventlocatie rijker. De business lounge van het Kasteel van Sparta is volledig vernieuwd, en werd deze week op feestelijke wijze geopend.

Top van Nederland

Voorzitter Rob Westerhof opende de hernieuwde business lounge van het stadion. “Sparta Rotterdam is meer dan een voetbalclub met grote maatschappelijke betrokkenheid, een sterke business club en een beroemde jeugdopleiding. Met deze hernieuwde hospitality- en evenementenruimte behoren ook de faciliteiten bij de top van Nederland.”

“Buiten de wedstrijden zijn er talloze mogelijkheden voor groepen, en kan zelfs het kunstgras van het stadion worden ingezet”

 

Stoere gerechten

De 700 genodigden genoten van de feestelijkheden en de catering van Van der Linde Catering + Evenementen. De cateraar heeft ook een passend cateringconcept ontwikkeld voor de lounge. In het nieuwe restaurantdeel, genaamd ‘Het Wapen van Sparta’, worden voorafgaand aan de thuiswedstrijden stoere gerechten bereid door koks in de open keuken. Buiten wedstrijden zijn er talloze mogelijkheden voor groepen, en kan zelfs het kunstgras van het stadion worden ingezet voor activiteiten.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.