Discover the finest spaces
Delen

Met je neus in de natuur in nieuwe ruimte de Drijvende Kracht van Zwier

“We zijn ons jasje als start-up ontgroeid en met de komst van de Drijvende Kracht is er weer een mogelijkheid bijgekomen om impact te maken,” vertelt Vianne Snoeren enthousiast over de nieuwe toevoeging aan Zwier, de vrijhaven van de stad. Sinds half april kan je terecht in de Drijvende Kracht; een ruimte tot 8 personen en ideaal voor workshops, brainstormsessies, vergaderingen en trainingen. 

“Bij Zwier geloven we in het goede van de mens,’ vertelt Vianne. “Dat je door stil te staan weer even kunt reflecteren, dat je het grotere plaatje ziet. Dit stilstaan, plus een dosis inspiratie, is de formule voor het openen van de spreekwoordelijke poort; je ziet en voelt het. Dan hoef je alleen nog maar de stap te zetten. Precies dit doet onze Drijvende Kracht. Direct op het water en los van het land, met eigen tuin en bootje.”

Drijvende Kracht

De Drijvende Kracht ligt los van het land en is een vergaderArk tot 8 personen. Je vindt er alle faciliteiten die je nodig hebt om samen aan de slag te gaan. “We bieden comfort en kwaliteit voor onze gasten, zodat ze zich thuis voelen. Dan geven we ook nog een lading inspiratie mee in de vorm van meditatie, ademwerk of yoga, koken we volledig vegetarisch en sturen we je de natuur in,” vertelt Vianne over hun denkwijze en insteek. “Dit is de voedingsbodem om te openen, de gasten doen de rest.”

Om dit alles te kunnen ervaren, focust de locatie zich – naast eendaagse aanvragen – op meerdaagse evenementen. Zo wordt er ruimte gecreëerd voor meer verbinding en diepgang tussen (jou en) je gasten. Na een goede nachtrust in één van de luxe tenten of havenhuisjes begin je fris aan de volgende dag. Je gaat aan de slag in de Drijvende Kracht en duikt ‘s middags het water op met een bootje om de omgeving te verkennen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.