Discover the finest spaces
Delen

Tijd voor ontspanning: vijf locaties waar je samen met collega’s ook een yoga lesje kan volgen

Vergaderen, brainstormen of een workshop volgen is een creatief proces. Hoe zorg je ervoor dat je aandacht niet verslapt? En hoe kun je overactieve hersenen juist weer afremmen na een lange werkdag? Yoga kan hier erg bij helpen! Door samen een les of workshop te volgen begin je ontspannen aan de bijeenkomst en door de les juist als pauze te plannen vergroot je de focus weer. Bij deze evenementenlocaties kan yoga op allerlei manieren worden ingezet voor, tijdens of na een meeting. 

ZWIER

Zwier gelooft in de kracht van ontspanning. Volgens de locatie voel je je als team meer verbonden, en ben je effectiever en creatiever. De dag begin je bijvoorbeeld met een Zwierige ochtend start. Je maakt na de lunch een wandeling door de natuur. Of springt in één van de elektrische bootjes of stapt op de SUP plank voor een frisse neus. Ook een verdiepende ademsessie met of zonder ijsbad en een slow flow yogales kan worden toegevoegd aan het programma. En geen paniek voor degene die beginnen te twijfelen bij het woord yoga of ademsessie. Al deze activiteiten zijn voor het team van Zwier toegankelijk voor iedereen!

MMOUSSE – A DOWNTOWN CANAL HOUSE

Midden in Amsterdam, maar toch een oase van rust. In het typisch Amsterdamse grachtenpand van MMousse, op loopafstand van het Centraal Station, is het niet moeilijk om de creativiteit te laten stromen. Dat komt vooral door de huiselijke inrichting met veel planten, een multifunctionele tafel en een schommel aan het plafond als vrolijke noot. De ruimte kan helemaal aangepast worden aan je wensen en omgetoverd worden tot een yogastudio bijvoorbeeld. Om zo een vergadering, presentatie of workshop helemaal los te kunnen laten. Ook de catering kan MMousse helemaal afstemmen op de meeting voor optimale focus en energie.

THE UNBOUND

Aan de rand van Amsterdam, omringd door de natuur, ligt het kleinschalige boetiekhotel The Unbound. Hier gaat de natuur grotendeels haar eigen gang. Stad, architectuur en natuur komen er samen. Naast een eigen groentetuin, yoga- en meditatieveld en recreatie vijver is dit een unieke locatie voor zakelijke meetings en events. Er zijn verschillende ruimten voor meetings en andere soorten events met elk een uniek karakter. Zo is er de Vuurplaats met prachtige glazen gevels die open kunnen en de Boardroom voor wat kleinere bijeenkomsten. Blijven slapen kan natuurlijk ook in de ruim ontworpen cabins die verspreid liggen over het landgoed. 

THUIS AAN DE AMSTEL

Een meeting bij tHUIS aan de Amstel voelt een beetje als thuiskomen. Mooie lichte ruimten met weids uitzicht over de Amstel, gezellige schapenvachten over de stoelen, verse bloemen op tafel, unieke kunst aan de muur en een fijne lunch met lokale en ambachtelijke producten. Uit de drukte van de stad in een natuurlijk omgeving met hartje Amsterdam op steenworp afstand. Er zijn zeven inspirerende ruimten beschikbaar voor vergaderingen, workshops, brainstormsessies, private dining of borrels. Als extra aanvulling kun je een yoga of mindfulness sessie toevoegen aan de dag. Die zijn toegankelijk voor iedereen, zelfs in spijkerbroek!

LEONARDO HOTEL AMSTERDAM REMBRANDTPARK

Vergaderen op 85 meter hoogte en met het beste uitzicht op de stad? Op het rooftop terras van het Leonardo Hotel Amsterdam Rembrandtpark ben je helemaal op de juiste plek. Aan het terras op de achttiende verdieping grenst restaurant Floor17. Deze is ideaal om als uitvalsbasis voor jouw event te gebruiken. Even tijd voor ontspanning is ook geen probleem. Je volgt er een cocktailworkshop, een yogales met je collega’s of geniet van een culinaire lunch. Na een lange productieve dag brengt de lift je naar een van de lagergelegen verdiepingen, om daar in een van de hotelkamers te genieten van een succesvol event.

Meer ontspannende locaties voor yoga

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer locaties te vinden waar je yoga kan beoefenen. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere evenementenlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.