Discover the finest spaces
Delen

Overnachten in de natuur in nieuwe Havenhuisjes van evenementenlocatie Zwier

Vergader- en evenementenlocatie Zwier in Vinkeveen heeft ondanks de coronacrisis niet stilgezeten. Het afgelopen half jaar werd er flink gebouwd aan negen Havenhuisjes voor 2 tot 3 personen aan het water. De huisjes zijn circulair gebouwd en ideaal om bij te boeken tijdens meerdaagse events of heisessies. Sinds deze maand zijn de nieuwe Havenhuisjes beschikbaar.

Tot nu toe was het, naast het huren van een vergader- of eventruimte, alleen van april tot en met september mogelijk om bij Zwier te overnachten in één van de dertien luxe tenten. Met de komst van de Havenhuisjes kun je er het hele jaar door blijven slapen. Tijdens meerdaagse zakelijke bijeenkomsten, maar ook wanneer je er zelf even tussenuit wil en wil genieten van de natuur rond Zwier. “Alles is mogelijk op maat. Bij een meerdaagse training, heisessie of als unieke en comfortabele slaapplek om je nog meer te inspireren. In de Havenhuisjes halen we buiten naar binnen door het gigantische grote raam met vanuit je bed uitzicht op de haven”, vertelt Richelle Krancher van Zwier.

Zwier

De nieuwe Havenhuisjes van Zwier zijn speciaal voor de evenementenlocatie ontworpen door een architect. De huisjes zijn helemaal circulair; onder andere doordat ze bijna volledig uit de goed recyclebare materialen glas en hout bestaan, ze verplaatsbaar zijn en hierdoor een tweede leven kunnen krijgen, doordat onderdelen gemakkelijk vervangen kunnen worden en de huisjes zijn geïsoleerd met hennep. Ook zijn alle woninkjes aangesloten op de zonnepanelen van Zwier waardoor de hele locatie zelfvoorzienend is wat betreft elektra. Qua inrichting is er zoveel mogelijk gewerkt met tweedehands producten.

Alle huisjes hebben een mini keukentje met koelkast, een zithoek, badkamer met regendouche en airconditioning. Ook is er rekening gehouden met zakelijke gasten doordat er naast het tweepersoonsbed nog een eenpersoonsbed op een verhoogd tussenstuk is waardoor je op beide slaapplekken de nodige privacy hebt.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.