Discover the finest spaces
Delen

Los Angeles at your service: just add some glitter and glamour

Met bijna vier miljoen inwoners is dit de grootste en misschien wel de machtigste stad aan de Amerikaanse Westkust. Als knooppunt van dé wereldwijde film- en televisiemarkt  is dit een bolwerk van machtige en beroemde mensen. Precies om deze reden zijn luxueuze hotels, hippe spots en restaurants die uw smaakpapillen laten tintelen hier niet meer weg te denken. Vergeet cultuur: hier draait het om Amerikaanse welvarendheid en een beetje over the topness. Voila, de Top 5 Venues lijst van Los Angeles, met daarop vijf geweldige plekken voor uw MICE-trip.

01. W Hotel

In het W Hotel worden simpele meetings naar een hoger niveau getild. In de zes pas gerenoveerde meeting rooms worden vergaderingen nog een tikkeltje interessanter gemaakt met de Sensory Set UpTM waarmee alle vijf zintuigen worden gestimuleerd. Dit gebeurt door middel van muziek, therapeutische geuren, creatieve catering en spelletjes. Ook bijzonder: er bestaat de mogelijkheid om een inspirerende workshop te doen met uw team. Get that LA vibe!

02. Warner Brothers Vip Tour & Backlot Lunch

In Los Angeles draait het allemaal om glitter en glamour en daarom is een bezoekje aan een filmstudio zeker de moeite waard! “Break into showbizz” met de VIP tour op de “backlot” van de Warnar Brother studio’s. Dit is geschikt voor groepen van 36 of meer mensen en u krijgt een exclusieve tour langs actieve en “klassieke” filmsets, komt oog in oog te staan met echte filmprops en misschien zelfs wel met een “los lopende” acteur.

03. Chamberlain West Hollywood

Dit schitterende hotel ligt in een wat rustiger gedeelte van dat stad (als dat al mogelijk is) en is van alle luxe voorzien. Een prachtige business centre, intieme vergaderruimtes (tot 25 man), een verwarmd zwembad (tikkeltje overbodige luxe in sunny LA), top notch service en een spa: Chamberlain West Hollywood is niet voor niets een geliefde plek van luxury lovers. 

04. Koi Restaurant

Schrik niet als u ineens naast Jennifer Lopez en George Clooney zit (dit kan trouwens overal in Hollywood gebeuren). Dat is overigens met een reden, Koi Restaurant staat bekend om haar heerlijke voedsel en professionele service. Zeer geschikt voor groepen, maar wel even op tijd reserveren, het kan hier namelijk nogal druk worden.

05. Pacific Gallery and Patio

Deze lobby van de Long Beach Arena, een gigantisch en veelzijdig conferentiecentrum in LA, is onlangs getransformeerd van slechts de ingang van het gebouw, tot een op op zichzelf staande event venue. Als aanvulling op uw grotere conferentie, of als een ruimte op zich, alles kan met deze locatie.

 

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.