Discover the finest spaces
Delen

Lokale helden Catering Lokaal schitteren op toneel Chassé

De policy van het Chassé Theater is dat haar zakelijke opdrachtgevers zelf de cateraar kiezen die het best bij hen past. Vanaf 1 maart 2014 kan men kiezen voor een nieuwe speler op het gebied van professionele gastvrijheid; Catering Lokaal. “Want wat je van dichtbij haalt is lekker(der)!” Met drie multifunctionele theaterzalen, drie cinemazalen en 9 foyers, allen voorzien van hoogwaardige technische faciliteiten, kunnen met gemak 50 tot 2.500 gasten worden gehuisvest. Het Chassé Theater ziet deze nieuwe cateringpartner als welkome aanvulling op de overige catering suppliers.

Vernieuwd concept
“Catering Lokaal onderscheidt zich met haar vernieuwende concept, waarbij de lokale economie in de breedste zin des woord wordt ondersteund. Daarnaast dragen zij met het concept ook een steentje bij aan een beter milieu. Dat vinden wij in deze tijd twee belangrijke aspecten”,  aldus Nicole Gatzen van het Chassé Theater. “Als toonaangevend theater willen wij ons blijven ontwikkelen, zonder concessies te doen aan de kwaliteit waar wij voor staan. Catering Lokaal heeft ons inmiddels laten zien waartoe zij in staat is met haar nieuwe concept dat uitermate enthousiast werd ontvangen door onze opdrachtgevers.”

“Wij zijn van mening dat dit innovatieve, lokale concept een breder podium verdient.”

 

Trots
“Wij zijn er ongelooflijk trots op dat wij met het Chassé Theater een samenwerking aan kunnen gaan als preferred supplier op het gebied van catering”, aldus Alex Bontenbal, directeur van Catering Lokaal. “Wat je van dichtbij haalt is lekker(der)! Het is het credo en tegelijkertijd het geheim achter het succes van Catering Lokaal. Wij  speuren de regio af naar de allerbeste lokale leveranciers. Waarom zou je de culinaire specialiteiten immers van ver halen als er zoveel goeds in de buurt te vinden is?”

Assortimentsboek
Vanaf 1 maart 2014 is Catering Lokaal actief in het Chassé Theater. Zij heeft een assortimentsboek samengesteld met een keur aan lokale specialiteiten, vervat in bijvoorbeeld het ‘Buffet van de Bredase heftige vrouwen’ of de ‘Bredase Markt’. Producten van ondernemers die met hart en ziel hun producten maken, perfectioneren en tot een specialiteit verheffen. Eerlijk en heerlijk eten waar je de passie in proeft. Met liefde gemaakt, waarbij het ambacht je toelacht.

Foto: Joost van Buul

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.