Discover the finest spaces
Delen

Jaarrond beursconcept Daily Trade Fair Venlo opent eind september

Op 24 september dit jaar opent Daily Trade Fair Venlo. Bij dit vernieuwde beursconcept kunnen professionals in de hospitality- en interieurbranche zich jaarrond laten inspireren en inkopen doen. Op de 15.000 m2 zijn naast alle showrooms, ook een restaurant en ruimten te vinden die gebruikt kunnen worden voor (internationale) evenementen, beurzen en congressen.

Daily Trade Fair Venlo is gevestigd op de locatie van de voormalige bloemenveiling in Venlo. Het is een initiatief van de ondernemers van de naastgelegen Flora Trade Parc Venlo, de inkoopboulevard voor de branches home, gift en garden. Op dit moment is het concept al ‘under construction’ open op zondag, maandag en dinsdag, waarbij de deuren op 24 september volledig geopend worden.

Marcel Swaghoven, hospitality ambassadeur en SVH meestergastheer vertelt: “Dit betekent dat geïnteresseerden uit de hospitality- en interieurbranche hier zeven dagen per week terecht kunnen om zich te laten inspireren door de diversiteit aan showrooms en door de events die door onze partners worden georganiseerd. De showrooms zijn deels onbemand en daardoor laagdrempelig om te bezoeken.”

Ruimte voor events bij Daily Trade Fair Venlo

Het kloppende hart van de locatie is The Stage. Hier bevindt zich het culinair podium en restaurant waar bezoekers de hele dag welkom zijn voor een korte stop of maaltijd. Onderdeel van The Stage is een geïntegreerde showkeuken en een dubbele bar, die exclusief beschikbaar is voor partners. Hier worden events, demo’s, productpresentaties en andere activiteiten georganiseerd.

Naast de beursruimte en The Stage beschikt Daily Trade Fair Venlo over diverse ruimten voor internationale evenementen, beurzen en congressen. Deze hoeven geen connectie te hebben met de hospitality of interieurbranche. Zo is er de bijzondere oude afmijnzaal van de voormalige bloemenveiling, waar ruimte is voor ruim 320 personen. Daarnaast beschikt de locatie over flexibele werkplekken en is er ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.