Discover the finest spaces
Delen

Eigenaren Estate Management Group scheiden wegen

Danny Keppels en Martin Hendricks van de Estate Management Group, die veel locaties in het zuiden van ons land in hun portefeuille hebben, slaan beide hun eigen weg in. In 2014 begonnen zij samen met veel enthousiasme aan hun gezamenlijke ambities. Het resultaat mocht er zijn: Estate Management Group groeide in locaties en kwaliteit, en is inmiddels niet meer weg te denken uit de Limburgse hotel- en eventbranche. De zakelijke scheiding heeft geen invloed op de voortzetting van de locaties en evenementen.

De locaties Rebelle (Augustijnen kerk) in Maastricht, Kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn en Landgoed Schinvelderhoeve in Schinveld zullen toebedeeld worden aan Keppels. Naast deze locaties zal ook het evenementenbureau The Event Architect onder het bewind van Keppels vallen. Hendricks zet Kasteel de Hoogenweerth voort als hotel en evenementenlocatie. Naast het voorzetten van deze locatie is Hendricks bezig met nieuwe hotelprojecten, waaronder een nieuw te bouwen hotel in Valkenburg op het Leeuw terrein. Deze onderneming gaat van start in 2019 en valt straks onder de naam Black Label Hotels.

Estate Management Group

Danny Keppels: ‘Onze persoonlijke ambities sluiten anno 2018 niet meer volledig op elkaar aan. Om onze ambities te verwezenlijken is besloten elkaar los te laten. We kijken terug op mooie gezamenlijke successen maar ook op mindere mooie momenten. Vooral van deze mindere momenten hebben we enorm veel lessen geleerd. Lessen die in de aankomende jaren zeker van pas gaan komen.’

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.