Discover the finest spaces
Delen

Daalder x Haute Photographie strijkt neer op Museumplein met pop-up restaurant

Sterrenrestaurant Daalder strijkt van 15 tot en met 18 september neer met een pop-up restaurant op Haute Photographie, de boutique fotografiebeurs van 1.000 m2 midden op het museumplein. Op de beurs staat een verfrissende kijk op fotografie centraal en wordt het belang van deze kunstvorm uitgelicht. Tussen de kunst is er een mogelijkheid om met relaties in het restaurant samen te komen.

Bij Haute Photographie hoort haute cuisine. De keuze voor een pop-up restaurant in samenwerking met Daalder onder leiding van sterrenchef Dennis Huwaë was snel gemaakt. Hier wordt koken gezien als kunstvorm. Daarnaast is creativiteit belangrijk. Met Daalder als pop-up restaurant worden gasten gegarandeerd op hoog niveau in de watten gelegd. Huwaë daagt zijn team uit de lat bijzonder hoog te leggen; om culinaire topsport locatie te bedrijven tijdens het evenement.

“Het moet elke dag een stapje beter. Voor de mensen om me heen, voor mezelf, en voor de stad. Mooie dingen maken en Amsterdam culinair op de kaart zetten. Dat is wat ik wil. Amsterdam moet de culinaire hotspot van de wereld worden. Als wij daar onderdeel van kunnen zijn zou ik dat fantastisch vinden.” Aldus Dennis Huwaë.

Borrelen tussen de kunst van Haute Photographie

Tijdens Haute Photographie serveert Daalder een drie- of viergangen a la carte lunchmenu. ‘s Avonds staat er een zes gangen chefsmenu op het programma. Tussen lunch en diner is er ruimte om een borrel te houden met relaties in het restaurant. Of om met een groepje wat te drinken, bijgestaan door wat te eten. De verkoop van de drie- en viergangen lunch is al bijna uitverkocht, dus wees er snel bij!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.