Discover the finest spaces
Delen

in beeld: 48 uur in De RAI Amsterdam

Twee totaal verschillende evenementen die elkaar binnen twee dagen naadloos opvolgden? De RAI Amsterdam maakte het waar! Binnen 48 uur werd de volledige hal omgetoverd van Fespa Digital 2016,  de internationale vakbeurs voor de printindustrie, tot HISWA Boat Show. De RAI legde deze gebeurtenis vast op film.

Dankzij een uitgebreide planning en de flexibiliteit van beide organisaties, leveranciers en exposanten, is het gelukt om HISWA Amsterdam Boat Show in twee dagen op te bouwen in plaats van de gebruikelijke vijf. Bekijk deze uitdaging in het filmpje hieronder!

De RAI zelf

RAI Amsterdam zet zich al sinds 1893 in om verschillende werelden, mensen en markten bij elkaar te brengen. In binnen- en buitenland. De RAI is een internationale beurs- en congresorganisatie. Amsterdam verwelkomt jaarlijks zo’n 1,5 miljoen bezoekers tijdens circa 500 evenementen, waaronder beurzen, congressen, corporate events en andere evenementen. Daarnaast levert de organisatie evenement gerelateerde diensten aan organisatoren, exposanten en bezoekers.

StillFespa

StillHISWA

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.