Discover the finest spaces
Delen

Hulskamp Audiovisueel preferred supplier TivoliVredenburg

TivoliVredenburg en Hulskamp Audiovisueel zijn een samenwerking met elkaar aangegaan voor langere termijn. Het Utrechtse AV-bedrijf zal zowel vaste techniek installeren en programmeren, als ook de partner zijn voor verhuur van alle audiovisuele middelen.

Martijn Dekker, Sr. Commericeel Manager bij TivoliVredenburg zegt enthousiast te zijn over deze samenwerking: “We werken al sinds 2007 met Hulskamp en hebben goede ervaringen met deze partij, die al heel wat track records heeft. Zij verstaan wat onze opdrachtgevers zeggen en begrijpen ook hoe zij met hun wensen moeten omgaan.”

“Je kunt je voorstellen dat dit heel secuur moet worden aangepakt en dat het effect straks enorm zal zijn.”

TivoliVredenburg

 

12,5 meter breed projectiescherm
Het immense pand van TivoliVredenburg is bekend terrein voor Hulskamp, aangezien het bedrijf al sinds de opening in juni 2014 als één van de toeleveranciers regelmatig over de vloer kwam; de infrastructuur en de planning zijn ‘gesneden koek’. “We zijn toen met tijdelijke oplossingen gekomen voor de techniek, en zullen dat nu voor een gedeelte omzetten in vaste installaties,” zo licht Erik Jan de Dreu, Sales Manager bij Hulskamp toe.

Alle zalen worden zeer binnenkort voorzien van high-end videoschermen, wat nog meer dimensie en intensiteit zal geven aan evenementen. In popzaal Ronda komt bijvoorbeeld een 12-meter breed elektrisch projectiescherm, van zeker 750 kilo, boven het podium te hangen. Zowel links als rechts van dit scherm komen schermen, eveneens van de hoogste kwaliteit, van 4,5 meter breed. “Je kunt je voorstellen dat dit heel secuur moet worden aangepakt en dat het effect straks enorm zal zijn,” aldus De Dreu. Dekker: “En naast deze grote technische aanbestedingen, zit daaromheen nog veel randapparatuur: van meekijkschermen tot regiesets.”

 

Bid-procedure
In het najaar van 2014 heeft TivoliVredenburg zes partijen uitgenodigd voor een request for proposal. “De helft bleek dusdanige kwaliteit en continuïteit te kunnen bieden en onze vijf zalen in te kunnen richten met vaste apparatuur. Na een aantal rondes, waarin we zowel naar de budgetten als naar de kwaliteit hebben gekeken, kozen we uiteindelijk Hulskamp Audiovisueel als preferred supplier, op non-exclusieve basis,” zo licht Dekker toe.

TivoliVredenburg verwacht minder logistieke bewegingen te hoeven maken, na de aanschaf van de vaste apparatuur. “Ook worden onze eigen technici getraind door Hulskamp, zodat zij snel en adequaat kunnen handelen, dat geeft rust in een branche met harde deadlines.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.