Discover the finest spaces
Delen

Hotels van Oranje sluit zich aan bij Marriott

Het Noordwijkse Hotels van Oranje heeft zich aangesloten bij hotelketen Marriott. Daarmee wordt zij het allereerste hotel in de Benelux onder het merk Autograph Collection Hotels. De toegang tot het enorme netwerk en de leden van het loyaliteitsprogramma van Marriott is een van de belangrijkste redenen voor Hotels van Oranje.

Zelfstandigheid Hotels van Oranje
Ondanks de aansluiting bij Mariott wordt de zelfstandigheid van Hotels van Oranje gegarandeerd. “Het lidmaatschap van Autograph Collection Hotels vergroot onze internationale slagkracht en is een illustratie van het feit dat ons wereldwijd een high class-uitstraling wordt toegekend”, aldus algemeen directeur Jaap Liethof. “Wereldwijd staan beroemde hotels in het lijstje. Daar horen wij nu ook bij. En als eerste in de Benelux, dat is een enorm voordeel.”

Aan de eigen identiteit van Hotels van Oranje verandert niets; voor hotels die zich aansluiten bij de Marriott Autograph Collection Hotels zijn er geen voorgeschreven regels als het gaat om brand standards of logo-gebruik.

“Het lidmaatschap van Autograph Collection Hotels vergroot onze internationale slagkracht.”

 

Toename congresaanvragen 
Wel verwacht Hotels van Oranje door de nieuwe samenwerking met Marriott een toename van congresaanvragen, mede doordat het Marriott reserveringssysteem een van de meest toonaangevende op congresgebied is. Ook in de ruim 42 miljoen leden van loyalty programma Marriott Rewards ziet Hotels van Oranje potentiële gasten.

Eerder deze maand won Hotels van Oranje nog twee World Luxury Hotel Awards en stelde recent een nieuwe general manager aan.

[Bron: Misset Horeca]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.