Discover the finest spaces
Delen

Locatietour 2017: combineren met evenementenlocaties in Utrecht

Utrecht laat tijdens een nieuwe inspirerende Locatietour zien hoe veelzijdig het aanbod is van evenementen- en congreslocaties en welke combinaties er te maken zijn om een passend event te organiseren. De Locatietour voor meeting- en eventplanners uit heel Nederland wordt op maandag 27 maart 2017 voor de derde keer gehouden. Dit jaar staat de Locatietour in het teken van ‘locaties & combinaties’.

De Locatietour is een initiatief van het Utrecht Convention Bureau. In één volledig verzorgde dag doet de organisatie met een groep meeting- en eventplanners een aantal verrassende locaties aan die uitblinken op uiteenlopende vlakken, geschikt zijn voor evenementen van verschillende groottes en waarmee bijzondere combinaties te realiseren zijn. De tour start bij een oude NS-loods, waar geparkeerd kan worden op eigen terrein en vandaaruit vervolgt de Locatietour met ander vervoer de stad in. De Locatietour is gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland.

Locatietour

Zoals het thema ‘locaties & combinaties’ al doet vermoeden, worden tijdens deze Locatietour mogelijkheden voor combinaties tussen meerdere locaties uitgelicht. Hans Sittrop, manager Utrecht Convention Bureau (UCB): “Utrecht op de kaart zetten als (inter-) nationale congres- en evenementenbestemming lukt alleen door samen te werken met partners en locaties. Hierdoor is het mogelijk om grote en kleine evenementen naar Utrecht te halen.”

“Bijvoorbeeld een plenaire presentatie bij de ene locatie, subsessies bij de buurman, via de achtertuin naar de aanlegsteiger om varend naar de locatie van het diner en avondprogramma te gaan, om aansluitend te overnachten in een bijzonder hotel”, legt Linda Kerkhoven van adviesbureau Linda op Locatie uit. “De Locatietour wordt afgesloten bij een locatie die het levendige voorbeeld is van ‘samen staan we sterk’. Een plek waar creatieve geesten de koppen bij elkaar staken, en waar nu een bijzonder concept is ontstaan waar alle soorten bijeenkomsten te organiseren zijn en naar hartenlust gecombineerd kan worden.”

Het programma van de Locatietour blijft nog even geheim...

Utrecht Convention Bureau

Het Utrecht Convention Bureau (onderdeel van Utrecht Marketing) is een one-stop-shop voor organisatoren van nationale én internationale congressen en andere zakelijke bijeenkomsten. Het UCB geeft onafhankelijk, kosteloos en deskundig advies over de mogelijkheden die Utrecht te bieden heeft op het gebied van zakelijke evenementen. Daarnaast geeft UCB informatie ook over marketing & promotie, de financiële aspecten of subsidiemogelijkheden bij congressen en ondersteunt bij bidprocedures en site-inspecties.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.