Discover the finest spaces
Delen

Vergroot je Utrechtse locatiekennis tijdens de Locatietour op 26 maart

Utrecht Convention Bureau zet het succes van de Locatietour voort. Op 26 maart 2018 vindt de vijfde editie van deze inspirerende tour voor meeting- en eventplanners plaats. Deze Locatietour belooft een verrassend programma langs zeven uiteenlopende, en zelfs enkele onontdekte locaties in de binnenstad van Utrecht. De tour start en eindigt in bioscoop Kinepolis, de rest van het programma blijft tot op de dag zelf een verrassing. 

Voor wie nog niet het voorrecht heeft gehad om mee te gaan op Locatietour eerst maar een korte uitleg. De Locatietour is een soort ‘open locatie dag’, speciaal voor meeting- en eventplanners, zodat zij in één dag meerdere locaties in Utrecht kunnen zien. Dergelijke site visits worden in veel steden georganiseerd door city marketing bureaus, maar wat de Locatietour bijzonder maakt is de samenwerking die het Utrecht Convention Bureau hiervoor aangaat met Linda Kerkhoven van adviesbureau Linda op Locatie. Dankzij haar creativiteit en kennis van bijzondere locaties zijn de Locatietours veel meer dan alleen een rondleiding. Linda: “Ik vind het belangrijk om mensen te verrassen en te inspireren. Ook tijdens deze tour verwacht ik dat we de deelnemers flink zullen verrassen, qua locatie, route én programma.  Zelfs als ze bijvoorbeeld denken de locatie te kennen, lichten wij net weer iets uit wat ze nog niet weten over de locatie.”


Kun jij raden welke locaties meedoen? Probeer de cryptische omschrijvingen te kraken op de website van de Locatietour!


Landgoed Zonheuvel
Bezoek aan Landgoed Zonheuvel tijdens de vierde editie van de Locatietour. Fotocredit: B Foto [Bfoto.nl]

Lopend door de Utrechtse binnenstad

De Locatietour weet bovendien al vijf edities de aandacht vast te houden, door telkens een nieuw element toe te voegen. Zo werd de tour al afgelegd met boten, bussen en in de vorige editie – in de bossen rond Zeist – zelfs met de fiets. “Beweging doet echt wat met je”, vertelt Monique André de la Porte van het Utrecht Convention Bureau. “Je wordt er gewoon vrolijker van en dat merkten we ook aan de bezoekers. Daarom komen de deelnemers ook tijdens deze tour in beweging, zodat ze energiek blijven en hun hoofd even leeg kunnen maken. Dit keer doen ze dat al wandelend.” Bijkomend voordeel: je ziet meteen hoe goed de locaties bereikbaar zijn voor deelnemers die met het openbaar vervoer komen.

De locatietour is een volledig verzorgde dag en gratis toegankelijk voor meeting- en eventplanners uit Nederland. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.