Discover the finest spaces
Delen

Brothers Horeca Groep nieuwe businesspartner van Automotive Insiders

Marco Peek, directeur van BHG, en Ric van Vugt, adjunct directeur van Automotive Insiders, toosten na het tekenen van de overeenkomst op een succesvolle samenwerking.

‘Het InspiratieHuis’ van de autobrance
BHG is een horecaorganisatie met negen locaties in Midden-Nederland, waaronder evenementenlocatie Studio A12, Kasteel Cammingha in Bunnik en diverse restaurants in de regio. Automotive Insiders is de onafhankelijke en branchebreed erkende bron voor kennis, inspiratie en business in de autobranche en wordt ook wel ‘Het InspiratieHuis’ van de autobranche genoemd.

Unieke samenwerking
Beide partijen zijn enthousiast over de unieke samenwerking. Ric van Vugt licht toe waarom juist BHG voor Automotive Insiders zo’n interessante partij is: “Allereerst om de fraaie locaties met elk hun eigen karakter en uitstraling. Door het gevarieerde aanbod is er altijd een zaal die bij een van onze vele activiteiten past. Zeker zo belangrijk zijn de uiterst behulpzame en vriendelijke medewerkers op de vestigingen. Daarbij komt dat de locaties allemaal mooi centraal in Nederland gelegen zijn, uitstekend bereikbaar met ruime parkeergelegenheid.” Marco Peek voegt daaraan toe: “De automotive industrie is een zeer interessante branche. Door de unieke samenwerking kunnen wij zowel Automotive Insiders als haar leden op verschillende manieren faciliteren. Wij zijn een trotse partner!”

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.