Discover the finest spaces
Delen

Crazy Pianos in Scheveningen nu ook exclusief te huren voor zakelijke events

Crazy Pianos in Scheveningen gaat haar locatie exclusief verhuren voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. De locatie staat bekend als restaurant en club, maar voegt daar een mogelijkheid voor bedrijfsfeesten, borrels en bruiloften aan toe. Dit kon al eerder, maar was volgens de locatie nog niet duidelijk bij het grotere publiek. “Het is de ideale locatie om af te huren, omdat wij alles van A tot Z kunnen verzorgen en omdat je zowel het diner als het feest op één locatie hebt,” vertelt Romy Schellekens van Crazy Pianos. 

“Crazy Pianos zit natuurlijk op een fantastische locatie; de boulevard van Scheveningen, met alles op één plek!” vertelt Romy over wat de locatie bijzonder maakt. Naast dinerlocatie biedt Crazy Pianos live muzikanten die alle genres spelen en waar verzoeknummers ingediend kunnen worden. Ideaal voor een bedrijfsfeest of borrel. “Veel bedrijven zijn niet op de hoogte van de mogelijkheid om de locatie exclusief af te huren,” zegt Romy. Dus daar hopen ze vanaf nu verandering in te brengen.

Crazy Pianos

Binnen Crazy Pianos zijn er drie ruimten te vinden. Het restaurant, het terras en de lounge. Binnen in het restaurant zijn er veel verschillende mogelijkheden; van sit down dinner tot walking dinner,” vertelt Romy over de mogelijkheden binnen de locatie. “Het podium in het restaurant met de bekende brandweerrode piano’s staat aan het begin en is niet te missen! Het terras is niet overdekt, dus ideaal voor in de zomer. Als laatste is de lounge een overdekt verlengstuk van zowel het restaurant als het terras. In de zomer ideaal, omdat het dak geopend kan worden en in de winter heerlijk te verwarmen!”

Voor een exclusieve afhuur is de hele locatie beschikbaar. “Dit is vooral aantrekkelijk voor bedrijven, want je wil natuurlijk een feest alleen met jouw gasten vieren. Dit valt in allerlei soorten en maten te realiseren. Daarbij denken wij graag mee om de invulling zo passend mogelijk te maken! Als Crazy Pianos exclusief is verhuurd, is het niet geopend voor reguliere gasten. Zakelijke gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten en apparatuur. Dit kan heel goed in combinatie met een vergadering, borrel of diner. Om de avond vervolgens af te sluitend met een knallend feest!”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.