Discover the finest spaces
Delen

Deze meeting en eventlocaties hebben vanaf nu een Michelin ster

Restauranthouders zaten maandag op het randje van hun stoel. Zouden ze dit jaar worden beloond met een (extra) ster in de nieuwe restaurantgids van Michelin? Tijdens een presentatie in het Amsterdamse DeLaMar Theater werd bekend welke restaurants die felbegeerde ster kregen, en wie hun ster inleveren. In de nieuwe gids telt Nederland 108 sterrenrestaurants. Onder de nieuwe sterren dit jaar ook enkele locaties waar je terecht kunt voor een meeting of event.

The Duchess (W Hotel, Amsterdam)

The Duchess Amsterdam

The Duchess is een van de  fraaie restaurants in het W Hotel Amsterdam, dat in 2015 haar deuren opende. Naast de W Lounge en Mr Porter is dit het derde restaurant in het hotel. Voor meetings en events kun je hier terecht in The Great Room, die met flexibele wanden ook in drie kleinere ruimten is te splitsen.

The White Room (Krasnapolsky, Amsterdam)

In NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky vinden we het sinds april 2016 geopende restaurant The White Room. Een stijlvol restaurant, in de monumentale ruimte ‘De Witte Zaal’. Chef-kok Jacob Jan Boerma, die al drie sterren oogstte bij De Leest in Vaassen, bestiert hier de keuken. Onder de evenementenruimten bevinden zich de monumentale Wintertuin en de Grand Ballroom.

Le Restaurant (Amsterdam)

Fitzgerald (Rotterdam)

Vista Restaurant (Willemstad)

AIRrepublic (Cadzand)

InterScaldes (Kruiningen)

InterScaldes is het enige restaurant dat een extra ster kreeg, en is nu één van de drie restaurants met drie sterren, samen met De Librije (Zwolle) en De Leest (Vaassen).

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.