Discover the finest spaces
Delen

Deze 5 locaties zijn een hit op Instagram!

Social media zijn de ultieme free publicity tool voor event managers en venues! Zorg dat de locatie er zó tof uit ziet, dat de bezoekers het simpelweg moeten delen op social media. Oké, een unieke, fotogenieke must-share influencer-magneet bedenken en creëren is makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig hoef je als event organisator niet telkens het wiel opnieuw uit te vinden en zijn sommige locaties zijn al heel instagrammable van zichzelf. Wij bezochten vijf venues die supergoed scoren op Instagram!

MAMA KELLY – AMSTERDAM

Dit bericht bekijken op Instagram

All pink errrythang! ?? #PlacesThatParty pic via @mamakellyamsterdam ? #PackedParty

Een bericht gedeeld door Packed Party® (@packedparty) op

Mama Kelly’s restaurant in Amsterdam is zo’n beetje gemaakt voor Instagram. Deze horeca-hotspot is al sinds de opening een hit op social media en nog steeds poseren dagelijks nieuwe bezoekers hun kiekjes op Instagram. Ja, het kip en kreeft-concept doet het nog altijd goed op foto’s, maar het helpt natuurlijk ook wel mee dat de gehele zaak knalroze is. Ben je bang dat roze je smaak niet is? ‘Pink isn’t just a color. It’s an attitude.’

KASTEEL KEUKENHOF – LISSE

Een fotograferende menigte loslaten in de bollenvelden: het is de nachtmerrie van menig tulpenboer. Maar het is de droom van de social media amateurfotograaf. Vooral de buitenlandse toerist laat zich maar wat graag vereeuwigen  in een oneindige bloemenzee van felgekleurde tulpen. Wil je de buitenlandse influencer prikkelen om een kiekje te schieten van je event? Denk dan eens aan Kasteel Keukenhof!

W AMSTERDAM – AMSTERDAM

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A pool with a view ? Morning from @wamsterdamhotel ? #Hotellife #Amsterdam

Een bericht gedeeld door Macarena Escrivá (@macarenaescriva) op

Niet elke venue kan tussen de bloembollenvelden liggen – want dan zou er weinig ruimte voor bloembollen over blijven. Maar wat doe je als je dat niet hebt? Dan bouw je bijvoorbeeld een zwembad op je dak! Helemaal mooi natuurlijk als je vanaf daar ook nog eens een leuk uitzicht hebt, bijvoorbeeld op het Paleis op de Dam. En dat een zwembad heus geen Olympische afmetingen hoeft te hebben om Instagrammable te zijn, bewijst het W Amsterdam.

ROOM MATE BRUNO – ROTTERDAM

Is het echt of is het nep? Dat vroegen wij ons eerlijk gezegd ook even af toen we de foto’s zagen van Room Mate Bruno. Met name het atrium van het hotel is de meest kleurrijke ruimte die we ooit zagen. Als je hier loopt voelt het of je in een abstract schilderij bent binnengestapt. En dat zelfs de bomen in deze ruimte knalblauw en oranje zijn, maakt het surrealistische gevoel compleet.

UBUNTU – ZANDVOORT

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ubuntu Beach ? #sonne #qualitytime #ubuntu #dogswelcome #wildside #relax #lakritznase #whatleoloves

Een bericht gedeeld door Leo Lausemaus (@what.leo.loves) op

Instagrammers staan over het algemeen niet bekend om hun geweldige gevoel voor fotografie. Dus hoe makkelijker het is om een toffe foto te schieten, hoe groter de kans dat-‘ie wordt gedeeld. Ubuntu Beach in Zandvoort maakt slim gebruik van een photo wall: een mooie foto gegarandeerd en iedereen ziet meteen waar de foto is genomen. Twee vliegen in één klap!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.