Discover the finest spaces
Delen

Driesterrenchef Boerma opent restaurant in vernieuwd hotel Krasnapolsky

Driesterrenchef-kok Jacob Jan Boerma opent binnenkort een nieuw restaurant in het vernieuwde NH Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Hotel Krasnapolsky heropent in het najaar van 2015 na een flinke restyling.

NH Grand Hotel  Krasnapolsky zal dit jaar als eerste Nederlandse hotel van NH Hotel Group het merk NH Collection gaan voeren. Hiermee is het hotel aan de Dam één van de vlaggenschepen van de keten. In totaal wordt 38 miljoen euro geïnvesteerd in het hotel, dat na de verbouwing meer dan 2.200 vierkante meter evenementenruimte en 448 kamers telt, waaronder een Royal Suite van 150 m2 met een eigen lift, kogelvrij glas en een adembenemend uitzicht op de Dam. Onder de evenementenruimten bevinden zich de monumentale Wintertuin en de Grand Ballroom.

“In totaal wordt 38 miljoen euro geïnvesteerd in het hotel, dat na de verbouwing meer dan 2.200 vierkante meter evenementenruimte telt.”

 

Event catering

Jacob Jan Boerma is eigenaar van restaurant De Leest in Vaassen, dat door Michelin met drie sterren werd bekroond. Dat restaurant houdt hij naast het nieuwe restaurant in Amsterdam. Met de komst van Jacob Jan Boerma verwelkomt NH Hotel Group de vijfde sterrenchef binnen de keten en de tweede sterrenchef binnen haar Nederlandse hotels.

Het nieuwe restaurant van Boerma in NH Grand Hotel Krasnapolsky opent haar deuren in het voorjaar van 2016 en biedt plaats aan 60 gasten. Boerma’s signatuur is ook terug te vinden in het nieuwe Grand Café Krasnapolsky, dat vanaf begin juli 2015 al opent en plaats biedt aan 120 gasten voor zowel lunch als diner, met uitzicht op de Dam. Daarnaast zal Boerma ook een gevarieerd en exclusief menu creëren voor de congressen, meetings en evenementen die in het hotel plaatsvinden.

[Beeldmateriaal: NH Grand Hotel Krasnapolsky]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.