Discover the finest spaces
Delen

Deze locaties liggen langs de route van de Nijmeegse Vierdaagse (dag 3)

De Nijmeegse Vierdaagse 2015 is weer van start gegaan. GreaterVenues volgt de route van een comfortabele afstand en zet de evenementenlocaties waar de lopers langskomen op een rijtje. Op de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse, de ‘Dag van Groesbeek’, lopen nog 41.093 deelnemers mee. De route leidt hen door Malden, Molenhoek, Mook, Groesbeek en Berg en Dal. Vandaag dienen ook de eerste heuvels zich aan.

Bijleveld 34, Nijmegen

Als startpunt en eindpunt van de meeste etappes van de Vierdaagse wordt de Wedren gebruikt, een plein in het centrum van Nijmegen dat normaal gesproken dient als parkeerterrein. Om de hoek van de Wedren ligt vergaderlocatie Bijleveld 34. Een statig pand in hartje Nijmegen, met enkele goed verzorgde ruimtes voor vergaderingen en cursussen.

Conferentieoord De Poort, Groesbeek

De wandelaars verlaten Nijmegen in zuidelijke richting, en volgen het Maas-Waalkanaal tot het mooie plaatsje Mook. De 30 kilometer lopers slaan hier linksaf in de richting van Groesbeek. Ze lopen door een groen en bosrijk gebied, waarin ook Conferentieoord De Poort ligt. Dit gebouwencomplex beschikt over veel zalen, hotelkamers, een restaurant en tien hectare eigen terrein tussen Groesbeek en Malden.

De LiNDE Party X-Perts, Groesbeek

De 40 en 50 kilometer lopers wandelen nog een stukje door in zuid-oostelijke richting en komen door Middelaar, Plasmolen en Milsbeek. In Groesbeek komen alle wandelaars weer samen, voor ze op de Zevenheuvelenweg aankomen. Maar eerst lopen ze nog langs De LiNDE Party X-Perts. Een feestlocatie met 11 zalen, ieder met een eigen inrichting en stijl. De locatie kan tot 2000 personen kwijt.

Fletcher Parkhotel Val Monte, Berg en Dal

Als de Vierdaagsegangers de Zevenheuvelenweg hebben bedwongen, komen ze aan in Berg en Dal. Na dit mooiste gedeelte van de vierdaagse komt de finish in Nijmegen al in zicht. Maar eerst lopen ze nog even langs Fletcher Parkhotel Val Monte. Het hotel ligt op een rustige plek in Berg en Dal en beschikt over 17 multifunctionele vergaderzalen, geschikt voor diverse zakelijke doeleinden. Alle ruimtes bieden een mooi uitzicht over de polders.

Benieuwd waar de lopers op dag 4 langskomen? Kijk morgen weer op GreaterVenues.com!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.