Discover the finest spaces
Delen

Deze locaties liggen langs de route van de Nijmeegse Vierdaagse (dag 1)

De Nijmeegse Vierdaagse 2015 is weer van start gegaan. GreaterVenues volgt de route van een comfortabele afstand en zet de evenementenlocaties waar de lopers langskomen op een rijtje. Op de eerste dag van de Nijmeegse Vierdaagse, ‘De dag van Elst’, liepen de deelnemers door Oosterhout, Valburg, Elst, (een stukje van) Arnhem, Huissen, Bemmel en Lent.

routedag1

Landmark Wijnfort, Lent Nadat de wandelaars de Waalbrug zijn overgestoken, slaan ze rechtsaf richting Lent. Als ze hier een stukje naar rechts kijken, dan zien ze aan de oever van de Waal een fort liggen: Fort Boven-Lent, tegenwoordig beter bekend als Landmark Wijnfort. Een prachtig fort met een grote overdekte binnenplaats, vele intieme ruimtes, klassieke gewelven en een dakterras.

Dominicanenklooster, Huissen De grote jongens en meisjes die de 50 kilometer lopen komen door Huissen. In dit plaatsje ligt een oud klooster, Dominicanenklooster Huissen. Een idyllisch rustpunt langs de route. De locatie heeft de authentieke kloostersfeer met een persoonlijke benadering en klassieke gastvrijheid.

Watergoed, Valburg De laatste locatie waar de wandelaars langskomen is Evenementenlocatie Watergoed, op strandpark Slijk-Ewijk bij het plaatsje Valburg. Organisatiebureau Omnivents verzorgt hier sportieve activiteiten op de outdoor terreinen, van klimmen in het klimpark, paintballen, quad rijden, sporten in een zeskamp of zeilen en kanovaren. Ondertussen kunnen binnen diverse workshops worden gedaan.

Benieuwd waar de lopers op dag 2 langskomen? Kijk morgen weer op GreaterVenues.com!

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.