Discover the finest spaces
Delen

The Convent hotel wordt INK Hotel Amsterdam

In het voorjaar van 2015 heropent hotel The Convent onder de nieuwe naam: INK Hotel. Het Amsterdamse hotel, onderdeel van MGallery van Accor, is in november gesloten voor een verbouwing.

MGallery INK Hotel
Het hotel aan de Nieuwezijds Voorburgwal in Amsterdam sloot haar deuren met een heuse ‘demolition party’. Gasten waren welkom om letterlijk de kamers te slopen voordat met de verbouwing begonnen zou worden. Binnenkort heropent het hotel als MGallery INK Hotel. De nieuwe naam verwijst naar de redactie en drukkerij van de krant De Tijd die in het verleden in het pand gehuisvest waren.

“INK Hotel Amsterdam wordt een Signature hotel dat de gast kennis laat maken met een nieuwe vertaling van ‘tijd’.”

 

Accor neemt de tijd
Het gerenommeerd architectenbureau Concrete Amsterdam werkt samen met Accor aan het concept en interieur van het hotel. Hierbij speelt het thema ‘tijd’ een centrale rol.

“INK Hotel leeft met de tijd en speelt naadloos in op alle behoeften die hiermee gepaard gaan. Van een snelle, vers gebrouwen koffie ‘to-go’ om geen tijd te verliezen, tot een ontbijtmenu dat de hele dag te bestellen is wanneer de tijd juist eindeloos mag resoneren”, aldus INK Hotel.

 

MGallery Signature
MGallery is een collectie bijzondere hotels van Accor. De panden zijn vaak gevestigd op ‘geheime’ locaties en ongebruikelijke bestemmingen. Elk hotel is anders.

De MGallery collection maakt onderscheid in drie typen hotels: Signature, Serenity en Heritage. Bij Signature hotels draait het vooral om het concept, dat tot in de kleinste details uitgevoerd moet zijn. INK Hotel Amsterdam wordt een Signature hotel dat de gast kennis laat maken met een nieuwe vertaling van ‘tijd’.

[Foto’s: INK Hotel]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.