Discover the finest spaces
Delen

INK Hotel Amsterdam wint prijs voor design

INK Hotel is in de prijzen gevallen bij de European Hotel Design Awards, die deze week werden uitgereikt in Londen. Het hotel dat dit jaar haar deuren opende in Amsterdam won de award voor beste ‘Interior Design Lobby, Lounge & Public Areas’.

“We laten bij het INK Hotel Amsterdam de grenzen tussen buiten en binnen verdwijnen, met veel groen, ruwe stenen, glazen wanden en natuurlijk licht.”

 

Concrete

De ingang van het INK Hotel weerspiegelt het leven aan de Amsterdamse grachten: kleurrijk, gezellig druk en inspirerend. Voorbij de receptie komen bezoekers in de patio en ontdekken ze een verborgen en veel rustiger stukje stad. Door het overkoepelende glazen dak en de statige boom in het midden, lijkt het of ze een Amsterdams hofje betreden. “We laten bij het INK Hotel Amsterdam de grenzen tussen buiten en binnen verdwijnen, met veel groen, ruwe stenen, glazen wanden en natuurlijk licht”, aldus architectenbureau Concrete.

 

Lifestyle

INK Hotel Amsterdam dankt haar naam aan de rijke historie van het pand. Als voormalige thuishaven van de Nederlandse krant ‘De Tijd’ was het de plek waar verhalen ontstonden, werden geschreven en uiteindelijk gedrukt in inkt. INK Hotel Amsterdam is een onconventioneel lifestyle hotel. De klassieke regels van gastvrijheid worden vrij vertaalt naar vandaag en zo wordt definitie van ‘luxe’ herschreven in INK. Voor het concept en interieur wordt samen gewerkt met gerenommeerd architectenbureau Concrete Amsterdam. INK hotel Amsterdam is onderdeel van de Mgallery Collection.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.