Discover the finest spaces
Delen

Chassé Theater bouwt flexwerkplekken en vergaderruimte

In het Chassé Theater wordt een flexwerkruimte gebouwd, inclusief een nieuwe vergaderruimte en een meetingruimte. Deze zomer al opent het theater haar deuren met vijftig flexibele werkplekken. Zelfstandig ondernemers kunnen daar gratis gebruik van maken.

Chassé Connect

Chassé Connect, zoals het nieuwe gedeelte van het Bredase theater gaat heten, komt boven de loungebar FRONT. Het is een mooie lichte ruimte, met zitjes voor verschillende gelegenheden. Zo kunnen mensen zich afzonderen in de zogenaamde Skulls, moderne en stijlvolle afgeschermde hokjes. Ook is ruimte om met groepen bij elkaar te zitten en komt er een plug&play scherm voor presentaties. De theatersfeer wordt verwerkt in de achterwand van de ruimte, behangen met vele theateraffiches.

Gerecht

Behalve Chassé Connect wordt in de foyer een podium gebouwd, die voor zakelijke groepen kan worden ingezet tijdens een presentatie of debat. Daarnaast bouwt het Chassé Theater een derde restaurant, Gerecht, naast de al bestaande Loungebar FRONT en de Brasserie.

Het Chassé Theater bevindt zich nabij de grens tussen Nederland en België, aan de rand van het centrum van Breda en kenmerkt zich door zijn architectonische waarde en zeer gevarieerde programma-aanbod. Naast het bieden van theatervoorstellingen is het Chassé Theater, door de uitgebreide technische mogelijkheden en prachtige ambiance, bij uitstek geschikt als locatie voor zakelijke evenementen, als congressen, productpresentaties, seminars en (bedrijfs)feesten.

Op 5 oktober neemt het Chassé Theater de nieuwe aanwinsten officieel in gebruik. Chassé Connect is in september al klaar voor gebruik.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.