Discover the finest spaces
Delen

Brothers Horeca Groep voegt De Hoefslag toe aan portfolio

Brothers Horeca Groep (BHG) en sterrenrestaurant De Hoefslag slaan de handen ineen. Vanaf 1 juni neemt BHG onder andere de exploitatie van het restaurant voor de zakelijke markt op zich.

De Hoefslag is gevestigd in een monumentaal pand, gelegen in de groene omgeving van Bosch en Duin. Het restaurant biedt al diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Zo heeft de locatie vier zalen beschikbaar voor vergaderingen, waaronder de Salon en enkele suites voor kleinere groepen. Karl van Baggem, in 2005 door restaurantgids Gault Millau uitgeroepen tot Nederlands Culinaire Belofte van het Jaar, zwaait sinds 2008 de scepter in De Hoefslag. In 2015 behaalde het restaurant een 26e plaats in de Lekker Top 100.

“Achter de schermen werken de partijen aan verbetering van de bedrijfsvoering en het management van De Hoefslag.”

Culinaire creativiteit

Voor gasten van De Hoefslag zal er op het eerste oog weinig veranderen. Achter de schermen gaan beide partijen met de kennis en know how van BHG werken aan verbetering van de bedrijfsvoering en het management van De Hoefslag. “Ik kan me volledig gaan focussen op de keuken van De Hoefslag waardoor ik mijn culinaire creativiteit optimaal kan gaan benutten, zonder me zorgen te hoeven maken over het operationeel management van het bedrijf.” aldus van Baggem.

BHG is heeft al een negental locaties onder haar vlag, waaronder De Landgoederij en Kasteel Cammingha in Bunnik, evenementenlocatie Studio A12 en een vijftal restaurants in Midden-Nederland.

[Foto’s: De Hoefslag]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.