Discover the finest spaces
Delen

5x Events met een Michelinster

Vergaderen op sterrenniveau

Liefde gaat door de maag, dat kun je wel zeggen na een culinaire beleving in een sterrenrestaurant. Lekker eten en een goed evenement gaan goed samen. Voeg een Michelinster toe aan jouw event op één van deze zes locaties!

De Hoefslag, Bosch en Duin

Hoefslag restaurant interieur (7)

Hoefslag restaurant interieur (18)

De Hoefslag

Vorig jaar onderging De Hoefslag een metamorfose; de ‘nieuwe’ Hoefslag beschikt over vier verschillende concepten onder één dak: fine dining, bistro, bar en conference. De Michelinster van het restaurant proeven we terug in gerechten die geserveerd worden in de bistro, de bar en tijdens zakelijke bijeenkomsten, gemaakt door chef-kok Raoul Meuwese.

De groene omgeving, met de mogelijkheid om een frisse neus te halen in het bos, zorgt ervoor dat je als bedrijf los komt van de waan van de dag. Je kunt je volledig focussen op een meeting. De vergaderzalen zijn begin 2016 volledig gerenoveerd. Ze zijn opnieuw ingericht aan de hand van drie thema’s: bosch, duin en heide en zijn volledig voorzien van de nieuwste techniek. Het groene buitengevoel wordt hierdoor mee naar binnen genomen. Deze beleving kun je afmaken door à la carte in het restaurant te eten. De Hoefslag zorgt voor een onvergetelijke culinaire beleving.

 

Duin & Kruidberg, Santpoort-Noord

Duin & Kruidberg

Duin & Kruidberg

Duin & Kruidberg

Op een steenworp afstand van Amsterdam en Haarlem ligt Landgoed Duin & Kruidberg in Santpoort-Noord. Landgoed Duin & Kruidberg beschikt over 75 hotelkamers, vijf klassieke stijlkamers, een conferentiecentrum met tien moderne vergaderzalen en niet te vergeten het Michelin sterrestaurant De Vrienden van Jacob.

Na afloop van een meeting kun je hier heerlijk dineren. Dit, met een Michelinster bekroonde, restaurant staat garant voor een avond pure verwennerij. Executive Chef Alain Alders en zijn brigade bereiden met liefde Frans Mediterraanse gerechten, maar ook typische seizoensgerechten behoren tot hun favorieten.

Wereldmuseum, Rotterdam

Wereldmuseum

Wereldmuseum

Wereldmuseum

Restaurant Wereldmuseum is geopend in 2009 en werd beloond met een Michelinster in 2013. Chef Wim Severein kookt verfijnde gerechten, geïnspireerd op het seizoen met ingrediënten uit de hele wereld.

Buiten het restaurant, bevindt zich in hetzelfde gebouw een eventlocatie. Er zijn verschillende zalen elk met een geheel eigen karakter en uitstraling. Kleine gezelschappen (maximaal 12 personen) kunnen hun event combineren met een lunch of diner in het sterrenrestaurant. Een leuke bijkomstigheid is dat de prijzen in het restaurant sinds de Michelinster niet omhoog zijn gegaan.

Merlet, Schoorl

Merlet

Merlet

Merlet

Grenzend aan zee, bos, polder en duinen halen de koks van sterrenstaurant Merlet hun inspiratie uit de directe omgeving. Merlet biedt de allerbeste producten uit de streek. Executive Chef Jonathan Zandbergen kookt vanuit een klassieke Franse keuken met veelal lokale producten, gecombineerd met internationale smaken.

De omgeving straalt door in de rest van de locatie. Zo zijn er themasuites met namen als Zeesuite, Strandsuite, Bossuite en Heidesuite. De private dining room heeft een prachtig uitzicht op de schapenweide die grenst aan Merlet. In totaal zijn er zeven vergaderruimtes die stuk voor stuk een uniek verhaal of karakter hebben. De prachtige duinen, bossen en het strand kun je door diverse (teambuildings)activiteiten rondom Merlet zelf ervaren.

Wolfslaar, Breda

Wolfslaar

 

Wolfslaar

Wolfslaar

Wolfslaar restaurant is in 2005 bekroond met een Michelinster. Het restaurant is gevestigd in een oud, voormalig koetshuis. Executive chef Maarten Camps kookt het liefst met groenten uit eigen moestuin en lokale producten.

Landgoed Wolfslaar staat ook wel bekend als evenementenlocatie met het Koetshuis als culinair hart. Het is een inspirerende locatie in een bosrijke omgeving. De stijlvolle salons zijn voorzien van alle faciliteiten. Tijdens het vergaderen wordt de catering ook verzorgd door het sterrenrestaurant. Het is daarnaast mogelijk om een event te combineren met een culinaire workshop! Daarnaast kun je natuurlijk na een congres of meeting aanschuiven in het Michelin sterrenrestaurant.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.