Discover the finest spaces
Delen

Vierde Amsterdamse vestiging van Mercure gepland naast Station Sloterdijk

Mercure heeft, naast de drie bestaande Amsterdamse vestigingen, voor een vierde vestiging naast Station Sloterdijk in Amsterdam getekend. Het Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station zal naar verwachting in het najaar van 2015 officieel haar deuren openen. Het nieuwste hotel van het niet-gestandaardiseerde Midscale merk van Accor gaat zich zowel op business- als leisure gasten richten.

Sky bar
Het toekomstige Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk Station telt 173 kamers en vier vergaderzalen. Daarnaast beschikt het hotel straks over een sky bar/restaurant op de 8e verdieping.

“Het nieuwste hotel van het niet-gestandaardiseerde Midscale merk van Accor gaat zich zowel op business- als leisure gasten richten.”

 

Warmte in industriële omgeving
De inrichting en uitstraling van het nieuwe Mercure hotel is in handen van Maureen Mak van Waay, eigenaar en designer bij MIO Design. De focus zal hierbij vooral liggen op het creëren van warmte en een vriendelijke uitstraling in het voormalige kantoorpand dat gelegen is in een industriële omgeving.

[Foto: Wikipedia, Station Sloterdijk]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.