Discover the finest spaces
Delen

Aparthotel Radisson geopend in Amsterdam Zuid

Radisson heeft de deuren van haar allereerste aparthotel in West-Europa geopend. De spiksplinternieuwe vestiging richt zich voornamelijk op een langdurig verblijf. Gasten krijgen de service als die van een hotel, maar de privacy van een appartement. Volledig uitgerust met eigen keuken en drie vergaderruimtes, is dit de ideale locatie voor (internationale) gasten die meetings willen organiseren.

Het Radisson hotel is een interessante optie voor degene die voor langere periode in Amsterdam of Nederland moet zijn. De drie vergaderruimtes zijn voorzien van de laatste technologie en met genoeg daglicht hoef je in deze bosrijke omgeving niet bang te zijn voor het drukke stadsgevoel. Toch ligt de Zuidas op drie kilometer afstand en ben je met het openbaar vervoer zo in het centrum van Amsterdam of op Schiphol.

Radisson Hotel & Suites

Het restaurant is ideaal voor als je op zoek bent naar een ruimte voor kleine meetings of events. Er is een mogelijkheid voor private dining of een cocktailreceptie voor ongeveer 60 personen. Zittend passen er 150 mensen in het gehele restaurant en ook de catering kan met de chef besproken worden. Daarnaast werkt het aparthotel samen met M-Space. Een vergaderlocatie zonder bedden op 100 meter afstand.

De hotelketen heeft vestigingen over de hele wereld, maar volgens Dirk Vlierboom, general manager, behouden ze steeds meer de lay-out van een aparthotel. “We geloven sterk in de groei van de extended stay markt. Gezamenlijk met Radisson Hotel Group hebben we het product Hotel & Suites gestart.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.