Discover the finest spaces
Delen

Designhotel nhow Amsterdam RAI geopend

Met een enorm gebouw van maar liefst 91 meter hoog dat bestaat uit drie opgestapelde punten heeft NH Hotel Group een echte eyecatcher gecreëerd. Hier opende op 10 januari het nhow Amsterdam RAI hotel. Met 650 hotelkamers, een lounge, restaurant en negen ruimten voor vergaderingen en evenementen moet dit hotel de thuisbasis worden voor organisatoren, exposanten en bezoekers van de events in Amsterdam RAI

Nhow Amsterdam RAI is het tweede nhow hotel in Nederland. Dit lifestyle merk van NH Hotel Group wordt gekenmerkt door veel kleur, design en creativiteit. Bij nhow Amsterdam RAI geldt dit zowel voor het interieur als het ontwerp van het bijzondere gebouw door architectenbureau OMA. Het bouwproces duurde zo’n drie jaar. Het interieur bevat kleuren en patronen uit de hele wereld. “Dit design symboliseert de culturele smeltkroes die Amsterdam al ruim 400 jaar is”, vertelt Hermann Spatt, General Manager van nhow Amsterdam RAI.

nhow Amsterdam RAI
Een van de superior rooms. Foto: NH Hotel Group

nhow Amsterdam RAI

Het splinternieuwe hotel nhow Amsterdam RAI heeft maar liefst negen ruimten voor allerlei soorten meetings en events. Alle zalen zitten op de 23ste verdieping en bieden daardoor een geweldig uitzicht over Amsterdam. Verder is het mogelijk om te werken en netwerken in de lounge op de eerste verdieping of lekker te eten en borrelen in het restaurant of de bar op de bovenste verdieping. De 650 hotelkamers hebben zes verschillende kamerdesigns die gebaseerd zijn op de zes richtingen waar de hoeken van het bijzondere gebouw naar wijzen: Zuid, Oost, Noord, Zuidwest, Zuidoost en Noordwest.

Nhow Amsterdam RAI moet – vanwege haar ligging aan de A10, vlakbij Amsterdam RAI en op tien minuten rijden van Schiphol – de uitvalsbasis worden voor iedereen die betrokken is bij of bezoekers is van de vele evenementen die in de RAI plaatsvinden. “Hiermee versterkt RAI Amsterdam haar concurrentiepositie op de internationale beurs- en congresmarkt en voegt iets bijzonders toe aan de stad Amsterdam”, aldus Maurits van der Sluis, COO van RAI Amsterdam.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.