Discover the finest spaces
Delen

Deze nieuwe locaties openden in de eerste helft van 2020!

Oké, de eerste helft van 2020 was niet helemaal wat we ervan verwachtten. Maar als we het hebben over nieuwe locaties, dan valt er gelukkig toch nog heel wat te vertellen! Van spectaculaire nieuwe hotels in de hoofdstad tot prachtig gerenoveerde en compleet vernieuwde monumenten. Wij zetten de hoogtepunten van de eerste helft van 2020 op een rij!

HARD ROCK HOTEL AMSTERDAM AMERICAN

Nederland heeft sinds kort eindelijk een Hard Rock Hotel! Deze gloednieuwe venue is gevestigd in het beroemde Art Nouveau-icoon van Amsterdam, het American Hotel aan het Leidseplein. Deze plek, waar al decennialang artiesten samenkomen, is daarmee in oude luister hersteld. Het gebouw is met grote zorg gerenoveerd met behoud van de historische decoratieve elementen, zoals de glas-in-loodramen en clair-obscur schilderijen, mét een coole Hard Rock Hotel sfeer. Zo kijk je je ogen uit met de vele bijzondere memorabilia, waaronder dierbare bezittingen van Elton John, Slash en John Lennon. En je kunt hier bovendien nu terecht in twee super toffe eventrooms!

HET ZALMHUIS, ROTTERDAM

De spectaculaire ligging aan de Nieuwe Maas, stijlvolle ruimten in een iconisch pand en een vernieuwend culinair concept dat perfect aansluit bij het verhaal van de locatie: Het Zalmhuis is dé nieuwe event hotspot van Rotterdam. Geniet van heerlijke gerechten – probeer absoluut de fantastische huisgerookte zalm – in het restaurant of in de private event rooms. De inrichting van het vernieuwde Zalmhuis is een lust voor het oog: het interieur heeft een weldadige mix van luxe elementen als messing en marmer, zachte stoffen in warme kleuren en botanische elementen. Dit is nu al een van de meest verrassende locaties van 2020!

FELIX MERITIS, AMSTERDAM

De parel in de kroon van de Amsterdamse Keizersgracht is terug! Felix Meritis is na drie jaar renovatie weer open als evenementenlocatie. Met zeven zalen biedt deze locatie voor ieder wat wils. Ga je voor de Concertzaal, de oudste concertzaal van West-Europa, of voor de kleurrijke Shaffyzaal? Wordt het de Zuilenzaal, waar de historie en het karakter vanaf spatten, of juist de eigentijdse en moderne Husly Lounge? Overal zijn de nieuwste technische snufjes toegevoegd zodat iedere zaal plug-and-play klaar staat. Felix Meritis is een van de cultuurhuizen van Amerpodia. Met jouw evenement in deze locatie steun je dus direct cultuur!

INGENHOUSZ, BREDA

Een prachtig monumentaal pand van een voormalige kweekschool in Breda heeft een nieuw, bruisend leven gekregen! Onder de naam ‘Ingenhousz’ biedt deze oude kloosterlocatie ruimte voor horeca, evenementen en vergaderingen en er zijn 70 appartementen om in te overnachten. De oude kapel is omgebouwd tot een indrukwekkende evenementenlocatie. Vergaderen, lunchen, dineren, borrelen en feesten met het bedrijf of vrienden op een inspirerende en historische locatie? Dit allemaal in het bourgondische zuiden van Nederland, Breda, direct aan de A16. Een perfect meetingpoint met diverse unieke ruimtes, gratis parkeergelegenheid en op loopafstand centrum!

PROEF-LOCAAL HET ACHTEROM, APELDOORN

Proef-Locaal Het Achterom is een echt verborgen pareltje in de binnenstad van Apeldoorn, in een achterafsteegje genaamd ’t Achterom. Het Proef-Locaal beschikt over een gezellige huiselijke binnenkamer, een grote (verwarmde) serre en een prachtige binnentuin. Het is de perfecte plek voor een borrel, bbq of feestje in een knusse en warme setting. Daarnaast is de stadsbrouwerij waar de Veluwse Schavuyt is geboren in dit pand gevestigd. Maar wat je vooral moet weten is dat de initiatiefnemer van de luxe evenementenlocatie City Lounge hier sinds kort bij betrokken is. Die locatie ligt letterlijk om de hoek. Dus: organiseer je evenement in City Lounge en ga voor een gezellige borrel na afloop naar de sfeervolle binnentuin bij Proef-Locaal Het Achterom!

RESTAURANT ZUIVER, AMERSFOORT

In een bosrijke omgeving aan de rand van Amersfoort bevindt zich sinds kort een tweede vestiging van Restaurant Zuiver (de eerste ligt aan de rand van Utrecht). Het pand van het voormalige ‘Oud Leusden’ werd stijlvol gerenoveerd voorzien van een eigentijds en sfeervol interieur. In Zuiver vind je een fijne ambiance waar lekker eten, hoogstaande service en gezelligheid centraal staan. Restaurant Zuiver Amersfoort beschikt over verschillende besloten ruimten, waardoor het mogelijk is om events en bijeenkomsten te organiseren voor groepen tot 180 personen.

NHOW AMSTERDAM RAM

Met een enorm gebouw van maar liefst 91 meter hoog dat bestaat uit drie opgestapelde punten is nhow Amsterdam RAI een echte eyecatcher! Het hotel opende begin dit jaar met 650 hotelkamers, een lounge, restaurant en negen ruimten voor vergaderingen en evenementen. Dankzij de ligging direct naast de RAI moet dit hotel de thuisbasis worden voor organisatoren, exposanten en bezoekers van events. De eventzalen bevinden zich op de 23ste verdieping en bieden daardoor een geweldig uitzicht over de hoofdstad.

THE TRAVELLER, AMSTERDAM

The Traveller in Amsterdam Zuidoost is een modern en kleurrijk restaurant én evenementenlocatie. Boven het restaurant is een grote evenementenruimte waar maximaal 200 mensen terecht kunnen voor onder andere vergaderingen, diners of borrels. Een interessante en veelzijdige locatie vlakbij de Johan Cruijff Arena en de Ziggo Dome. Deze grote ruimte heet The Upper Deck en is ideaal voor zowel vergaderingen als grote diners of andere evenementen. Bovendien kan alles totaal naar wens ingevuld worden. Wil je een lunch of borrelhapjes? Geen probleem voor de keuken van The Traveller.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.