Discover the finest spaces
Delen

De HALL nieuwe congreslocatie in Woerden

Woerden heeft een gloednieuwe inspirerende congres- en vergaderlocatie aan de A12. Horecaondernemer Frans van Hall opende deze maand de HALL in het karakteristieke Intechnium Gebouw. Van Hall is bekend van horecaconcepten Lange Tafels in het Gras en Buurman & Buurman.

Aan de poort van de stad en bedrijventerrein Middeland in Woerden ligt het Intechnium Gebouw, een groot stalen gebouw dat eens het kenniscentrum was voor de installatiebranche. Toen dat kenniscentrum ophield te bestaan, kwam een groot deel van het gebouw leeg te staan. Horecaondernemer Frans van Hall zag kans om drie voormalige vergaderzalen en de bedrijfskantine om te toveren tot restaurant en vergaderlocatie: de HALL. In de HALL komen ontmoeten, vergaderen, eten en techniek samen. In de vergaderzalen is ruimte voor bijeenkomsten tot 220 personen.

_H4A7687

_H4A7693

de HALL restaurant Woerden HARALD LAKERVELD

Gezonde maaltijd

De Hall richt zich vooral op bezoekers van congressen en evenementen in het Intechnium en op werkenden op het bedrijventerrein, vertelt Frans van Hall. “We zoeken nadrukkelijk de verbinding met bedrijven in de omgeving. Vrijwel nergens zie je tegenwoordig nog een traditionele bedrijfskantine. Met de Hall om de hoek kunnen ondernemers hun personeel toch een gezonde maaltijd bieden.”

Als eigenaar van het Intechnium-gebouw participeert Van der Heijden Groep in het nieuwe concept. Frank van der Heijden: “De Hall is een enorme verrijking van het pand en uiteindelijk van heel Middeland. Een plek voor een goede en snelle zakelijke lunch ontbrak tot nu toe in de omgeving en juist dat soort faciliteiten geven voor bedrijven de doorslag om zich ergens te vestigen of niet.”

_H4A7612

[Foto’s: Harald Lakerveld | de HALL]

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.