Discover the finest spaces
Delen

Blooming Beach brengt designelement in strandpaviljoen

Na blooming hotel en blooming landgoed Het Hof opende onlangs het nieuwe strandpaviljoen blooming beachclub in Bergen aan Zee. Deze strandclub is gevestigd op de plek van de voormalige Beachclub Offshore. Blooming Beach is door zijn locatie aan zee en extra aandacht voor sport en spel de ideale plek voor teambuildingsactiviteiten.

_O9A1579

Het designelement van bloomings filosofie keert terug in deze nieuwe strandlocatie. Blooming beach heeft een lichte en relaxte opzet. Een verzameling verschillende tafels, kastjes en stoelen staan quasi nonchalant verspreid door het strandpaviljoen, met voornamelijke witte en lichtgrijze basiskleuren. Planten hangen ondersteboven aan het plafond. Loungebanken zijn aangekleed met kussens in blauw, rood en oranje, als contrast tegen de koude basistinten. Op het terras staat een hottub en overal staan verse bloemen te vinden. Op frisse herfstdagen houdt de haard van blooming beach het paviljoen nog ver na de zomer warm.

Blooming Beach

Teambuilding

De ondernemers van blooming wilden de ‘gastvrijheid van het bedrijf doorvertalen naar het strand’. Blooming beach is een plek om te ontspannen, maar biedt ook mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten. Vooral als het om teambuilding activiteiten gaat heeft de strandclub heel wat te bieden. Bij de beach braingames worden teamspirit en concentratievermogen op de proef gesteld. Er zijn spellen mogelijk zoals Chinees puzzelen, laddergolven en een doolhoftocht. Voor een sportief teamuitje zijn er de blooming Olympics met beach volleybal, frisbee, discogolf en touwtrekken.

Een bezoekje aan het strandpaviljoen is verder goed te combineren met activiteiten op blooming landgoed Het Hof, waar culinair vergaderd kan worden, of bijeenkomsten in het blooming hotel in Bergen, dat naast 16 vergaderzalen ook beschikt over 128 kamers, een sauna en zwembad.  De locatie aan zee zorgt net voor het extraatje dat zo past bij de insteek van blooming.

Blooming Beach

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.