Discover the finest spaces
Delen

Nieuwe directeur voor Blooming en Het Hof in Bergen

De Blooming bedrijvengroep heeft een nieuwe algemeen directeur. Hans de Vries (53) treedt deze week in dienst van het bedrijf. Hij wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de locaties Blooming Hotel en Landgoed Het Hof in Bergen.

De Vries was de afgelopen jaren namens bureau LeisureNL betrokken bij diverse grote projecten. Daarvoor was hij onder meer (interim)manager van twee recreatiebedrijven in Zeeuws Vlaanderen en van de Kennemer Duincampings, van PWN.

Blooming

De Blooming bedrijvengroep bestaat uit het Blooming hotel & conferentielandgoed, Landgoed Het Hof en Stichting Blooming,verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van de door die stichting geselecteerde maatschappelijke projecten.

Blooming is een commercieel horeca- en leisurebedrijf met 128 hotelkamers en 26 vergaderruimten echter zonder winstoogmerk en zonder aandeelhouders. Het uitgangspunt van de onderneming is de winsten te herinvesteren in de vorm van maatschappelijk verantwoorde projecten of samenwerkingsverbanden, en in de organisatie zelf en haar personeel.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.