Discover the finest spaces
Delen

Vergaderen in luxe nieuwe villa van blooming Hotel

Een voormalige personeelswoning van blooming Hotel in Bergen is onlangs verbouwd tot exclusieve groepsaccommodatie en vergaderlocatie. De blooming Villa heeft vijf slaapkamers met eigen badkamer voor elf personen en maximaal drie kinderen, een ruime woonkeuken en een tuin met kleine buitenkeuken. In de woonkeuken kun je ook vergaderen met maximaal twaalf personen. “De blooming Villa is een unieke, inspirerende vergaderplek midden in de natuur, echt afgesloten van de buitenwereld. Op deze plek zul je geen last hebben van de hotelgasten en kun je helemaal je eigen plan trekken”, aldus Annemarie Baltus van blooming.

Sinds de jaren veertig werd de villa gebruikt als personeelswoning van de Volkshogeschool die voor blooming in het pand zat. Later nam het hotel de woning over en woonde er tot 2018 een werknemer in. Annemarie: “Door de vraag naar unieke, luxe en bijzondere vergaderlocaties en groepsaccommodaties is het plan ontstaan om de woning om te bouwen tot de huidige Villa. Het is een hele mooie uitbreiding op ons zakelijk en leisure aanbod.” De moderne villa heeft vijf slaapkamers met eigen badkamer en een woonkeuken met onder andere een volledig ingerichte keuken, een grote hoekbank en een eettafel voor 14 personen. Ook is er een eigen tuin met twee barbecues en een terras.

blooming Villa

Doordat je met maximaal elf personen in de nieuwe blooming Villa kunt overnachten, is de locatie ideaal voor heisessies of meerdaagse events waarbij je echt samen in de materie moet komen. Ook kun je de woonkeuken reserveren voor kleinschalige meetings tot 12 personen. “Hier staat een grote vergadertafel en aan de muur hangt een 4K interactief scherm voor presentaties. Je krijgt ook een flip-over, Dopper voor iedere gast, pen en papier een gevulde koelkast met frisdranken en een zoete lekkernij bij de koffie. Tegen lunchtijd wandel je samen naar het hotel waar een uitgebreid lunchbuffet klaarstaat in restaurant Zandhoeve. Ook ‘s avonds kun je hier een uitgeserveerd driegangendiner krijgen”, legt Annemarie uit. Mooi weer? Borrelen of barbecueën op het eigen terras  kan natuurlijk ook.

Blooming heeft nu, met de Villa erbij, drie vergaderlocaties. Het hotel zelf heeft namelijk vijftien vergaderzalen en een evenementenzaal met eigen bar en buitenterras. Daarnaast is er Landgoed Het Hof met zes vergaderruimten en een restaurant.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.