Discover the finest spaces
Delen

Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch omgebouwd tot theater voor Festival Boulevard

Tijdelijk theater opgebouwd in Brabanthallen

De Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch wordt tijdelijk omgebouwd tot theater. De congres-, beurs-, concert- en feestaccommodatie van Libéma biedt van 4 tot en met 14 augustus plaats aan Festival Boulevard, dat door de vondst van asbest in Theater aan de Parade op zoek moest naar een nieuwe locatie.

Brabarthallen 's Hertogenbosch

Theaterfestival Boulevard is een jaarlijks evenement in Den Bosch. Van 4 tot en met 14 augustus 2016 komen er vele verschillende programmaonderdelen voorbij, met vele dans-, theater-, muziek en kindervoorstellingen. Het festival is te bezoeken op het hoofdterrein de Parade maar ook op vele andere locaties in en rond Den Bosch. Enkele grote voorstellingen, zoals de opening van het festival – dit jaar de wereldpremière van de Canadese choreografe Marie Chouinard – vinden plaats in grotere theaterzalen. Toen dat niet meer in Theater aan de Parade bleek te kunnen, kwam de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch al vrij snel naar voren, omdat dit een geschikte plek zou zijn om deze grote voorstellingen te herbergen.

Tijdelijk theater

Brabanthallen was recent sponsor van de Opera op de Parade en is al jaren Vriend van de Verkadefabriek. Nu wordt de locatie tijdelijk omgebouwd tot theater. Robert van Overdijk (directie Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch): “Brabanthallen draagt de culturele sector in de regio een zeer warm hart toe. We hebben dan ook geen moment getwijfeld om Festival Boulevard te helpen. We zullen alles in het werk stellen om deze mooie grote voorstellingen het podium te geven dat ze verdienen.”

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.