Discover the finest spaces
Delen

Beurs van Berlage muziekpaleis tijdens awardshow MTV

De Beurs van Berlage in Amsterdam was dit jaar het decor van de MTV European Music Awards Pre-Party. De evenementenlocatie werd voor de gelegenheid omgebouwd tot muziekpaleis, voor bijna 1200 gasten.

Awardshow

Eerder organiseerde MTV de release van de nieuwe EP van Nielson in de Beurs van Berlage. Dit was zo’n groot succes dat de muziekzender de locatie wederom benaderde, dit keer voor de prestigieuze EMA Pre-Party. Tijdens dit event wordt ieder jaar de Nederlandse inzending voor de Europese awardshow gekozen – dit jaar was dat de band Kensington.

MTV Senior Talent & Music Manager Chereen Gayadin: “Wij waren erg blij met het team waarmee we dit evenement hebben kunnen verwezenlijken. Het evenement was een groot succes; zowel in de Beurs van Berlage als op social media ging het helemaal los. Misschien ook door de selfie van Tiësto tijdens het feest!”

112,5 jarig jubileum

Marcel Schonenberg, directeur van de Beurs van Berlage, was ook van de partij tijdens het evenement. Hij kijkt tevreden terug op de avond: “Het was duidelijk te zien dat het publiek een fantastische avond beleefde. Van binnenkomst tot het einde van de avond.”

Voor de Beurs van Berlage is het interessant om naast congressen met regelmaat ook dergelijke grote awardshows te hebben. De eventlocatie wil een breed publiek trekken. Daarom organiseert de Beurs een open dag op zaterdag 21 november aanstaande ter viering van het 112,5 jarig jubileum en deels ter viering van het afronden van een ingrijpende verbouwing.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.