Discover the finest spaces
Delen

Award ‘Belgium’s Leading Business Hotel’ voor Crowne Plaza Brussels – Le Palace

Rogier Hurkmans, General Manager van het Crowne Plaza Brussels – Le Palace nam in augustus de onderscheiding ‘Belgium’s Leading Business Hotel’ in ontvangst tijdens de World Travel Awards Europe Gala in Athene, Griekenland.

Oscars van de reisbranche
WTA, World Travel Awards, is wereldwijd erkend als dé reisonderscheiding en beter bekend als ‘de Oscars van de reisbranche’. WTA bestaat inmiddels 21 jaar en richt zich op de meest bijzondere en ‘excellente’ organisaties in de hospitality industrie.

”Europa is momenteel volop bezig met een snel herstel na een paar moeilijke jaren. De winnaars die onze awards vanavond in ontvangst nemen, zitten in de voorhoede. De kiezers hebben erkend dat zij de belangrijkste spelers uit de sector zijn en verwachten dat zij de komende jaren de leiders blijven”, aldus Graham Cooke, President van WTA tijdens de uitreiking van de awards in Athene. “Dit is een springplank naar hun voortdurende succes!”

Voor de volledige winnaarslijst kunt u terecht op de website van World Travel Awards.

“Truly inspirational’ is ons motto en daar zetten wij ons 100% voor in.”

 

Truly Inspirational
Het Crowne Plaza Brussels – Le Palace aan het Rogierplein in Brussel werd in 1908 als Le Palace gebouwd en stond destijds al bekend als vooruitstrevend en vernieuwend. Nu ruim een eeuw later staat het hotel weer boven aan de lijst van de meest succesvolle zakelijke hotels in België.

“Ons doel is dat de gast bij zijn thuiskomst iets over zijn verblijf in ons hotel zal vertellen. Iets wat hem of haar heeft geïntrigeerd en is bijgebleven”, vertelt Rogier Hurkmans, General Manager van het Crowne Plaza Brussels – Le Palace. “Truly inspirational’ is ons motto en daar zetten wij ons 100% voor in. Een onderscheiding is natuurlijk een kroon op ons werk en bevestigt dat de gast het waardeert!”.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.