Discover the finest spaces
Delen

Amsterdam ID Aparthotel wint 3e World Travel Award op rij

Het ID Aparthotel, het eerste appartementenhotel in Amsterdam, heeft voor de derde keer op rij een World Travel Award gewonnen. Het Aparthotel won de presitigieuze award in de categorie ‘Netherlands leading serviced apartments’.

Jaarlijks worden per land in slechts vijf specifieke categorieën, vijf verschillende bedrijven genomineerd voor de World Travel Awards. De winnaar wordt gekozen door professionals uit de reisindustrie, en door gasten. De eerste keer dat Amsterdam ID Aparthotel won, in 2013, was het nog geen tien maanden open.

De appartementen zijn ingericht en ontworpen met in het achterhoofd de ‘Amsterdamse identiteit’.

 

Directeur Otto Jurgens denkt dat het succes onder andere te danken is aan het hoge service-niveau en het originele, echt Amsterdamse, interieur van de appartementen. Ook het concept: appartementen in een hotelsetting, wint volgens hem aan populariteit.

Amsterdamse stijl

Het is mogelijk één nacht, of een aantal maanden in één van de 94 appartementen tegenover station Sloterdijk te verblijven, die ieder een unieke Amsterdamse stijl hebben. Naast de World Travel Award ontving ID Aparthotel onlangs ook een ‘certificate of excellence’ van Tripadvisor.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.