Discover the finest spaces
Delen

Internationale erkenning voor unieke Amsterdam Identity Apartments

City Identity Apartments heeft in Antalya, Turkije, de World Travel Award gewonnen voor ‘Netherlands leading Serviced Apartments operator 2013′. Directeur Otto Jurgens en hotel manager Guido Lips namen tijdens een spectaculaire gala show te midden van de Europese top van de reisindustrie de award in ontvangst.

Vooruitstrevend in excellentie en innovatie
De World Travel Awards wordt gezien als de Oscaruitreiking van de reisindustrie en viert dit jaar zijn 20- jarig bestaan. De organisatie wordt wereldwijd erkend in de sector als de ultieme eerbetuiging aan bedrijven die vooruitstrevend zijn in excellentie en innovatie in service en product. Jaarlijks worden per land in slechts vijf specifieke categorieën, vijf verschillende bedrijven genomineerd. De winnaar wordt gekozen door professionals uit de reisindustrie en door gasten. De prijs bestaat uit een bokaal en het predicaat winnaar 2013.

De appartementen zijn ingericht en ontworpen met in het achterhoofd de ‘Amsterdamse identiteit’.

 

Verrast en vereert
Het team van City Identity Apartments is verrast en vereerd om binnen 10 maanden na opening van hun eerste apart-hotel in Amsterdam internationale erkenning te ontvangen als: ‘ Netherlands leading serviced apartments operator 2013’ Amsterdam Identity Apartments is de eerste locatie van de City Identity Group. Het 3- sterren appartementen hotel is gelegen tegenover station Sloterdijk en biedt 55 appartementen. Het beschikt over een uniek concept dat onder andere bestaat uit 34 twee slaapkamer appartementen waarbij iedere slaapkamer over een eigen badkamer beschikt. De appartementen zijn ingericht en ontworpen met in het achterhoofd de ‘Amsterdamse identiteit’.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.