Discover the finest spaces
Delen

And the winner is… Sir Albert Hotel

Het hotel werd bekroond voor zijn unieke boutique concept, het streven naar perfecte service en ongeëvenaarde luxe. Geprezen als de ‘Oscars’ van de reisindustrie, is World Travel Awards erkend over de hele wereld als de ultieme reis-onderscheiding. De bekroningen worden toegekend door reis- en toerismeprofessionals wereldwijd. 

‘Leading Boutique Hotel 2013’
Tijdens de uitreiking op zaterdag 31 augustus in Antalya, Turkije, ontving Sir Albert de titel ‘Netherlands’ Leading Boutique Hotel 2013’. “Het ontvangen van deze World Travel Award is een enorme erkenning voor Sir Albert en zijn team. Het aanvaarden van de award voelt als een grote waardering voor onze inzet dit jaar “, zegt Barbara de Jong, Hotel Manager van Sir Albert in Amsterdam. “Ik heb het voorrecht om te werken met zo’n toegewijd en professioneel team, het is daarom ook een enorme eer om erkend te worden door gerespecteerde organisaties zoals de World Travel Awards. Ik wil graag mijn team bedanken en feliciteren”, aldus Bram van der Hoek, Regional Managing Director en conceptontwikkelaar voor Sir Albert.

 

Sir Albert Hotel
Sir Albert beschikt over 90 luxe kamers en suites, The Study, IZAKAYA Asian Kitchen & Bar, een Japans restaurant en pubstyle IZAKAYA terras. Allemaal ontworpen door de internationaal bekroonde ontwerpers van BK Architectuur. Sir Albert biedt persoonlijke service en gastvrijheid op het hoogste niveau. Het luxe boetiekhotel is genesteld in het hart van De Pijp, het befaamde epicentrum van Amsterdam urban chic, op steenworp afstand van musea zoals het Rijksmuseum en het Stedelijk Museum, galeries, theaters , restaurants, cafés en winkels. Sir Albert heeft een levendig terras maar biedt ook een oase van rust en comfort. Sir Albert stelt ook de nieuwe standaard voor Japanse dineren in haar restaurant  IZAKAYA.

World Travel Awards
De World Travel Awards werden in 1993 gelanceerd om excellentie in wereldwijde bestemmingen te  herkennen, te erkennen en te belonen. De prijzen worden bepaald door de stemmen die zijn uitgebracht door reisprofessionals en reizigers. De stemmen zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.