Discover the finest spaces
Delen

Sir Albert wint voor tweede keer op rij ‘Oscar’ voor ‘Leading Boutique Hotel’

Het chique Sir Albert in de Amsterdamse Pijp heeft voor de tweede keer op rij de ‘Netherlands’ Leading Boutique Hotel’ award uit handen van de World Travel Awards in ontvangst genomen. Deze awards staan wereldwijd bekend als de ‘Oscars’ binnen de reisindustrie en zijn een belangrijke onderscheiding in de sector.

Storytelling en experience
“Het uitgangspunt Sir Albert was om geen mainstream hotel neer te zetten maar een storytelling boetiek hotel”, aldus Bram Van der Hoek, Regional Managing Director en conceptontwikkelaar van Sir Albert. “Het is daarom een enorme eer om voor de tweede keer deze prijs in de categorie ‘Boutique Hotel’ in ontvangst te mogen nemen. Het geeft aan dat we geslaagd zijn in onze missie: een ultieme boetiek experience neerzetten voor onze gasten. Deze experience komt niet alleen tot leven in het hoge niveau van gastvrijheid en service, maar ook in de hele vormgeving van het hotel. Als gast waant u uzelf in de woning van Sir Albert”, aldus Barbara de Jong, Hotel Manager van Sir Albert.

 

“Het geeft aan dat we geslaagd zijn in onze missie: een ultieme boetiek experience neerzetten voor onze gasten.”

 

Kunstverzameling
“Zodra u voet zet in Sir Albert’s woning komt u niet binnen in een steriele lobby maar in Sir Albert’s bibliotheek met openhaard en boekenkast waar niet alleen boeken instaan, maar ook voorwerpen en kunst die hij verzamelt. Het is een eclectische verzameling designmeubilair, er is muziek, u voelt; hier gebeurt het”, aldus De Jong.

Foto’s: Sir Albert Amsterdam – TheStudy, Sir Albert Hotel

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.