Discover the finest spaces
Delen

Restaurant Adam’s ID in Amsterdam breidt uit met vergader- en eventruimtes

Restaurant en bar ADAM’s ID, vlakbij station Amsterdam Sloterdijk, breidt uit met vier vergader- en eventruimtes. Deze nieuwe zalen zijn sinds deze week te huur. ADAM’s ID richt zich niet alleen op vergaderingen, meetings, workshops en events, maar het is straks ook mogelijk om er een privé diner te krijgen. 

Het restaurant is onderdeel van Amsterdam ID Aparthotel. Gasten van een event kunnen dus gemakkelijk vlakbij overnachten. Tijdens de workshops, vergadering of ander soort evenementen zorgt ADAM’s ID voor een host die eventuele vragen kan beantwoorden en gasten in de juiste richting kan sturen. “Door deze uitbreiding kunnen wij een volledig pakket bieden. Daarnaast transformeert Sloterdijk van een industriewijk naar het centrum van de wijk Haven-Stad en worden er veel woningen gebouwd. Daar anticiperen we op”, vertelt Quinty Küsters van ADAM’s ID en Aparthotel.

Adam's ID, Amsterdam
Foto's: ADAM's ID

ADAM’s ID

Alle nieuwe ruimten zijn vernoemd naar mensen of dingen die te maken hebben met het wapen van Amsterdam. Zo is de Andreas kamer, voor maximaal 9 personen, vernoemd naar de drie andreaskruizen waar het Amsterdamse wapen uit bestaat. De Persijn kamer, tevens voor maximaal 9 personen, is vernoemd naar de Persijn familie waarvan het wapen de basis vormde voor het Amsterdamse wapen. De Andreas en de Persijn kamer kunnen samengevoegd worden voor iets grotere groepen. Een iets grotere ruimte, voor 24 personen, heet The Lion’s Den, wat verwijst naar de leeuwen uit het wapen.

In The Crest zaal kunnen privé diners georganiseerd worden voor groepen van ongeveer 60 mensen. Deze zaal kan ook gebruikt worden voor recepties, presentaties of trainingen. Omdat alle zalen van elkaar gescheiden worden door flexibele muren is het ook mogelijk om één grote ruimte te maken voor maximaal 250 mensen. Perfect voor grotere evenementen.

Adam's ID, Amsterdam
X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.