Discover the finest spaces
Delen

ADE’16: Laat je inspireren door grote iconen van de dancewereld

Inspirerende, spraakmakende evenementen

Amsterdam Dance Event staat weer voor de deur. Met helden van de dancewereld als Laidback Luke, Tommie Sunshine en Aron Friedman in de line-up van sprekers valt er, naast de eindeloze feesten, in deze vier dagen ook veel te leren.

Van 19 tot en met 23 oktober zal de hoofdstad in teken staan van elektronische muziek. Laat je overdag inspireren door deze iconen in de muziekwereld of geniet van een van de vele workshops en feest door tot diep in de nacht op ’s werelds grootste clubfestival. Om het plannen van de activiteiten wat makkelijker te maken zijn wij op zoek gegaan naar de meest spraakmakende, inspirerende evenementen op het dagprogramma van ADE.

De Spiegeltent

Fuckup Nights – De Spiegeltent

De Spiegeltent, een antieke Nederlandse spiegeltent in het hart van de NDSM-werf, presenteert op donderdag de ADE Special van ‘Fuck Up Night’. Met dit event vieren sprekers en bezoekers tegenslagen als onderdeel van de weg naar succes. De sprekers komen uit verschillende hoeken van de dance scene en willen mensen uitdagen hun dromen te volgen door hun beste zowel persoonlijke, als hilarische ‘fuck up stories’ met ze te delen. De wereld bestaat niet alleen uit succesverhalen, we maken allemaal wel eens fouten. Hoe we het oplossen is wat er toe doet. Tijdens dit event worden dj’s, producers, managers en feestorganisatoren op het podium uitgenodigd om hun grootste ‘fuck up’ te delen.

 

The School of Life

Transformational festivals and events – The School of Life

The School of Life is een onderwijsorganisatie gewijd aan het ontwikkelen van emotionele intelligentie door de grote vragen van het leven te beantwoorden met behulp van de cultuur waarin we leven. De organisatie heeft op de vrijdag een class georganiseerd waar we meer leren over de opkomst van transformationele festivals en evenementen. Het gaat bij deze evenementen om beleving en stimulatie, ze moeten indruk maken en de bezoeker transformeren als mens. Burning Man is een extreem, maar goed voorbeeld van een transformationeel festival. Filosofen, kunstenaars, schrijvers en wetenschappers leren de bezoekers van The School of Life over het leven. Zij zullen tijdens dit evenement vertellen over de verschillen tussen ‘hard’ en ‘zacht’ ondernemerschap, welke waarden voorop staan in de zakenwereld, hoe je eigen idealen hierin te vinden en hoe je een verschil kan maken op je werk.   De Spiegeltent, een antieke Nederlandse spiegeltent in het hart van de NDSM-werf, presenteert op donderdag de ADE Special van ‘Fuck Up Night’. Met dit event vieren sprekers en bezoekers tegenslagen als onderdeel van de weg naar succes. De sprekers komen uit verschillende hoeken van de dance scene en willen mensen uitdagen hun dromen te volgen door hun beste zowel persoonlijke, als hilarische ‘fuck up stories’ met ze te delen. De wereld bestaat niet alleen uit succesverhalen, we maken allemaal wel eens fouten. Hoe we het oplossen is wat er toe doet.

ADE MusicTalks: Laidback Luke – De Brakke Grond

Lucas van Scheppingen, bij de meesten bekend als Laidback Luke, is een DJ uit Nederland die al een hele tijd aan de top van de dance-wereld staat. De dj heeft met bijna alle belangrijke namen in dit muziekgenre samengewerkt en is een expert in het zien en meegaan in trends in een altijd veranderende wereld. Op vrijdag staat deze entertainer in De Brakke Grond, het Vlaamse cultuurhuis in hartje Amsterdam. Hier deelt hij zijn ervaringen, visie, zijn passie voor muziek en beantwoordt hij al je vragen.

Openbare Bibliotheek Amsterdam

OBA Invites: Tommie Sunshine and Aron Friedman – Openbare Bibliotheek Amsterdam

Tommie Sunshine is een fijnproever van elektronische dance muziek. Zijn waardering voor het genre overschrijdt de grenzen van de muziek zelf. Een charismatische, inspirerende spreker die op de zaterdag van ADE die samen met producer Aron Friedman in de Openbare Bibliotheek Amsterdam zijn visie en inspiratiebronnen deelt op gebied van film, visual arts, video en muziek met het festivalpubliek.

Network & Businesslounges

Na het verwerken van de leerstof is het tijd om te gaan netwerken. Hiervoor kun je binnenwandelen bij een van de Network & Businesslounges. Vier verschillende locaties verspreid over Amsterdam hebben de lounges ingericht met een relaxte atmosfeer. Je kunt hiervoor elke dag bij The Dylan en Felix Meritis terecht. Op donderdag maakt ook de Tolhuistuin ruimte om te netwerken en voor vrijdag bouwt de Melkweg twee zalen om tot Business Lounge.

Naast deze events is er nog veel meer te doen.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.