Discover the finest spaces
Delen

‘Ultieme ontmoetingsplek van Amsterdam’ Beurs van Berlage viert verjaardag

Gisteren vierde de Beurs van Berlage haar 111e verjaardag, waarmee de Beurs van Berlage haar 110 jarig jubileum afsluit. “Dit jaar was voor de Beurs van Berlage zeer bijzonder en geslaagd. We worden steeds meer de ultieme ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam. Door grootschalige evenementen, diverse tentoonstellingen, het café aan het Beursplein, Berlage meet and workspace, maar ook de vele andere bedrijven die in de Beurs een kantoorruimte huren. Samen genereren deze zo’n 350.000 bezoekers per jaar.” Aldus Marcel Schonenberg, algemeen directeur van de Beurs van Berlage.

Grootschalige evenementen
Het afgelopen jaar vonden er nog meer grote evenementen plaats: zoals de Nuclear Industry Summit, onderdeel van Nuclear Security Summit Den Haag en vele andere grote internationale congressen. Daarnaast wisten veel grote bedrijven de Beurs van Berlage te vinden zoals, Philips, Heineken, Wella, Bose, Nike de ASN Bank en vele anderen voor diverse evenementen zoals congressen, feesten en diners.

Recentelijk maakte de New York Film Academy bekend dat zij een nieuw café gaat openen in het voormalige Schipperscafé in de Beurs van Berlage.

 

Ontmoeten in de Beurs van Berlage
Het New York Film Academy Café combineert de historische authentieke ambiance van De Beurs met de energie en dynamiek van New York. Daarnaast zullen ze workshops en trainingen aanbieden. Het Beurs van Berlage Café aan het Beursplein trekt een steeds grotere en diverse groep mensen zoals beurshandelaren, Amsterdammers en toeristen. Mede vanwege dit succes zal vanaf vrijdag 6 juni het Beurs van Berlage Café een Beursborrel organiseren. Deze Beursborrel zal voortaan elke vrijdagmiddag plaatsvinden in het Café aan het Beursplein. 

Werken in de Beurs van Berlage
Berlage meet and workspace bestaat inmiddels een jaar en heeft zich gevestigd in het Amsterdamse bedrijfsleven. ZZP’ers, freelancers en anderen hebben de weg gevonden naar deze flexibele werkplek locatie. Mensen kunnen er gratis op zichzelf werken of in kleine groepjes overleggen en vergaderen. Ondernemers wisselen er kennis en ervaring uit en bouwen een netwerk op. Minder bekend is dat er zo’n 45 bedrijven kantoorruimte huren bij de Beurs van Berlage. Variërend van internet- tot ontwerpbureau, van cateraar tot uitzendbureau en van uitgever tot psycholoog. Deze zorgen voor een grote mate van bedrijvigheid en activiteit. Daarnaast is het ontvangen van gasten in een gebouw als de Beurs van Berlage voor hen van grote meerwaarde.

Over de Beurs van Berlage
Beurs van Berlage – de voormalige Koopmansbeurs – is dé ontmoetingsplek van Amsterdam. Dit prominente gebouw met ruim 16.000 vierkante meter en 28 zalen voor congressen, vergaderingen, diners, feesten, recepties en exposities biedt onderdak aan vele evenementen, een groot aantal kantoren, een restaurant en een permanente tentoonstellingsruimte. Van twee tot 2.500 personen de ideale ontmoetingsplek in het hart van Amsterdam.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.