Discover the finest spaces
Delen

Nederlandse Logis hotels vieren tienjarig jubileum

Hotelketen Logis Hotels bestaat sinds kort tien jaar in Nederland. De keten wordt vooral gekenmerkt door kleinschalige hotels met een persoonlijk karakter. Dit komt doordat onafhankelijke hotels zich als franchise bij de groep aan kunnen sluiten. In alle vijftien Nederlandse hotels kun je terecht voor meetings en allerlei soorten events. 

Internationaal gezien bestaat Logis Hotels al meer dan zeventig jaar met inmiddels maar liefst 2300 vestigingen in acht landen in Europa. In Nederland timmert de keten dus nog relatief kort aan de weg. Wat opvalt in Nederland zijn de vele eigen evenementen die georganiseerd worden. Pop-up diners en picknicks bijvoorbeeld, maar ook het ‘happen en stappen’ concept dat Logis Hotel Camperduin in Schoorl samen met hun restaurant Struin aanbiedt of ‘Wild eten in de Achterhoek’ dat deze maand op het programma staat bij Logis hotels Forrest Hotel de Tuinkamer en De Gravin van Vorden.

Logis Hotels

Bij alle vijftien Logis Hotels in Nederland kun je terecht voor onder andere vergaderingen, trainingen, seminars, personeelsfeesten, borrels, congressen, lunches en diners. Verder kun je je event bij bijna alle locaties combineren met allerlei soorten activiteiten of teambuilding mogelijkheden. Er zijn kant-en-klare arrangementen, maar een offerte op maat is ook mogelijk.

De Franse vestigingen van Logis begonnen dit jaar met het aanbieden van flexibele werkplekken via het netwerk van het Franse bedrijf Hop ‘n Space. Via de website van Hop ‘n Space kun je een werk- of vergaderplek reserveren. De Franse Logis hotels stellen hiervoor hotelkamers en vergaderzalen beschikbaar. Deze samenwerking wordt ook uitgebreid naar onder andere Nederland.

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.