Discover the finest spaces
Delen

Rondje door heel Nederland: bekijk deze 4 inspirerende locaties binnen twee uur

Normaal doe je er met de auto meer dan zeven uur over; een rondje door Nederland. Startend in het noordelijke Friesland rijd je in drieënhalf uur naar het zuiden van Limburg. Als je van daaruit nog langs Rotterdam én Amsterdam moet om locaties te bezoeken, ben je de hele dag zoet. Zo’n ritje neemt dus veel tijd in beslag, terwijl het ook anders kan. Tijdens de Open Locatiedag op 17 juni ontdek je toch deze (en andere) inspirerende locaties voor jouw fysieke meeting of event in alle uithoeken van het land. En dat vanachter je computer!

WESTCORD WTC LEEUWARDEN

Je start het rondje Nederland in het noorden van ons land. Voor een dynamische locatie in centraal Friesland ben je hier namelijk op het juiste adres. Als grootste congres- en evenementenlocatie in Friesland is Westcord WTC Leeuwarden de plek voor jouw meeting of event. Het hotel heeft 15 moderne vergaderzalen en in zaal New York is ruimte voor 650 personen. Plan een vergadering in de restaurant Élevé en geniet van een stijlvol privédiner. Steek de handen uit de mouwen tijdens een workshop en ontdek je meteen alle ongekende mogelijkheden van de provincie Friesland. Oant moarn!

CHÂTEAU ST. GERLACH, VALKENBURG A/D GEUL

Na Friesland reis je af naar het zuidelijke Limburg. In het betoverende groene heuvellandschap van Château St. Gerlach in Valkenburg vind je deze unieke locatie voor meetings en events. Dit luxe hotel is gevestigd in een voormalig klooster uit de vijftiende eeuw en ligt midden tussen de boom- en wijngaarden. Naast de 114 kamers, suites en appartementen is Château St. Gerlach de locatie voor evenementen in de buitenlucht. Ook kan je terecht in het moderne St. Gerlach Paviljoen of strijk je neer in de warme, huiselijke setting van de monumentale kasteelhoeve. Een locatie waar je met alle egards wordt ontvangen!

SCHIECENTRALE, ROTTERDAM

Vanuit Valkenburg ben je tijdens de Open Locatiedag snel in hartje Rotterdam. Ooit voorzag de Schiecentrale de Rotterdamse haven van energie. Nu is het een broedplaats voor creatieve bedrijven en de zakelijke markt. De industriële evenementen locatie biedt unieke mogelijkheden voor allerlei soorten bijeenkomsten. De geschiedenis van het gebouw zie je overal terug. Vergezeld door het oude metselwerk, een robuuste hijsbrug en opvallende bogen kan je in de Turbinehal borrelen, lunchen, dineren of een presentatie of congres houden. De twee authentieke break-out zalen maken de ervaring helemaal af. Een unieke industriële locatie aan het water, die je niet mag overslaan!

GEWOONBOOT, AMSTERDAM

Voor de laatste locatie strijk je neer op deze duurzame boot. Door de ultieme locatie heb je helemaal niet het gevoel midden in het drukke Amsterdam te zijn. Een inspirerende vergaderlocatie op het water, waar je kunt brainstormen met de Amsterdamse skyline als uitzicht. De GeWoonboot heeft twee ruimtes die je op allerlei manieren kan inrichten dankzij de flexibele wanden. Genoeg opties voor workshops, brainstormmomenten en break-out rooms! De locatie is daarnaast volledig zelfvoorzienend. Zo wordt haar eigen afvalwater gezuiverd en wekt ze energie op met zonnepanelen en warmtewisselaars. Een bijzondere locatie om de Open Locatiedag mee af te sluiten!

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.