Discover the finest spaces
Delen

4x spectaculaire feestlocaties in Rotterdam en omgeving

Kies jij ervoor om helemaal uit te pakken met een groots bedrijfsfeest vol artiesten en activiteiten? Of ga je juist voor een wat meer intiemer gevoel van collega’s of relaties onder elkaar? Wij denken met je mee en selecteerden een aantal bijzondere venues voor feesten in alle soorten en maten. Hieronder ontdek je vier spectaculaire feestlocaties in Rotterdam en omgeving. Voor een feest waar iedereen nog lang over na gaat praten!

HAL4 AAN DE MAAS | ROTTERDAM

De stoere en multifunctionele venue Hal4 aan de Maas in Rotterdam was ooit een machinewerkplaats. Nu is het een moderne all-in evenementenlocatie op een prachtige plek aan de Maas. Dankzij deze geweldige ligging aan het water heb je bij Hal4 een spectaculair uitzicht over de skyline van Rotterdam. De Theater Zaal is perfect voor congressen en diners tot 250 personen, maar ook voor grootse personeelsfeesten tot 450 personen. Meer ruimte nodig? Combineer deze zaal dan met de Maaslounge voor een feest tot 600 personen. Dankzij twee extra subruimten heeft deze locatie alles onder één dak voor een geslaagd feest!

LOMMERRIJK | ROTTERDAM

Dansen tot in de late uurtjes terwijl je een geweldig uitzicht hebt op het water van de Bergse Plas. Dat maakt evenementenlocatie Lommerrijk in Rotterdam uniek. Zowel de boven- als de benedenverdieping zijn compleet gerestyled waardoor het je gasten aan niets ontbreekt. Er zijn diverse ruimten met elk een totaal andere sfeer en gevoel, maar je kunt ook de hele bovenverdieping gebruiken voor een feestavond tot 350 personen. En heb jij altijd gedroomd van een buitenlocatie voor een barbecue, borrel of foodfestival? Lommerrijk heeft een landtong aan de Bergse plas met eeuwenoude kastanjebomen waar dit bij mooi weer mogelijk is.

THE BOATHOUSE KRALINGEN | ROTTERDAM

The Boathouse Kralingen staat op een fantastische plek in het Kralingse Bos: midden in de natuur, maar ook vlakbij het centrum van Rotterdam. Dit stoere paviljoen met een design interieur heeft een state of the art licht- en geluidsinstallatie voor de meest spectaculaire feesten en andere soorten events. Daarnaast is er een vast podium en zijn er allerlei extra’s mogelijk. Wat denk je van een cocktailbar, jullie eigen snackmuur of een buitenbar? Je organiseert hier je feestavond in één zaal tot 350 personen, maar je kunt ook alle drie de ruime en lichte verdiepingen combineren voor een groter event tot maar liefst 600 personen!

LIJM & CULTUUR | DELFT

Deze bijzondere locatie laat zich niet in een aantal regels beschrijven. Het creatieve laboratorium van de voormalige Lijm en Gelatine fabriek in Delft verbindt mensen. De locatie is een enorme speeltuin die ideaal is voor een spectaculair feest of memorabele awardshow. Met twee hectare grond en de industriële gebouwen is hier ruimte tot wel 8000 personen. Lijm & Cultuur zet aan tot experimenteren en draagt bij aan evenementen met impact. Het team ontwikkelt samen met jou de meest inspirerende formats en op maat gemaakte concepten voor een unieke avond, waarmee jij absoluut de show steelt!

Meer feestlocaties in Rotterdam en omgeving

Naast bovengenoemde venues zijn er natuurlijk nog veel meer bijzondere feestlocaties in Rotterdam en omgeving. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere feestlocatieslocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.