Discover the finest spaces
Delen

“The New Houdini” voor het eerst in Vredenburg Leidsche Rijn

Hans Klok start zijn afscheidstournee van “The New Houdini” in Vredenburg Leidsche Rijn. De show, die door NRC werd beschreven als “zijn beste show ooit”, is van 20 t/m 31 augustus voor het eerst te zien bij TivoliVredenburg locatie Leidsche Rijn in Utrecht.

Zilveren Clown
Nadat Hans Klok tijdens het Internationale Circus Festival in Monte Carlo de Zilveren Clown, de Oscar van de circuswereld, in de wacht sleepte, is er vanuit de hele wereld belangstelling voor “The New Houdini Show”. Voor het eerst in het 38-jarig bestaan van het prestigieuze circusfestival is een illusionist tot winnaar uitgeroepen en dat is niet onopgemerkt gebleven.

“Hans Klok wil met zijn nieuwe show de “fastest magician“ evenaren.”

 

Meester der ontsnappingen
In “The New Houdini” komt Hans Klok met nieuwe, spraakmakende illusies en maken een aantal circusacts van wereldniveau deel uit van de show. Ook werken de sexy Magic Diva’s en The Houdini Dancers mee aan deze grootste illusieshow ter wereld. Naast de vaste Hans Klok showingrediënten “spanning, schoonheid en sensatie” staan in “The New Houdini” vooral de stunts centraal. Houdini maakte wereldwijd furore als “de meester der ontsnappingen”. Hans Klok wil met zijn nieuwe show de “fastest magician“ evenaren.

 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.