Discover the finest spaces
Delen

Vier stijlvolle vergaderlocaties aan het water in Rotterdam

Zeg je Rotterdam, dan zeg je water. Water heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de havenstad en doet dat nog steeds. De immense schepen in de haven zijn net zo gezichtsbepalend voor de stad als de imposante skyline met bijvoorbeeld de Erasmusbrug zelf. Dus zoek je een toffe vergaderlocatie voor jouw evenement waar je Rotterdam op zijn mooist ziet? Ga dan naar een van deze vier locaties aan het water!

LOMMERRIJK

Naast de bekende Maas, zijn er in Rotterdam nog veel meer mooie wateren te vinden, zoals de Bergse Plas in Hillegersberg. Aan deze plas ligt Lommerrijk, die al ruim 140 jaar een begrip is onder Rotterdammers. Rustig gelegen, net buiten het centrum, is het ook een geliefde locatie voor verschillende meetings en events. De locatie heeft vijf ruimten die uitermate goed zijn uitgerust voor vergaderingen, conferentie, cursus, training, seminar, lezing of productpresentatie. Of je nu met 15 of 250 zakenrelaties langskomt: elke ruimte heeft haar eigen karakter, capaciteit én uitzicht op het water. Tevens beschikken ze over een eigen (gratis) parkeerterrein en een eigen keuken waar je aansluitend aan jouw evenement geniet van een heerlijk diner of borrel op het terras!

WERELDMUSEUM

Klassiek, stijlvol en midden in het bruisende moderne Rotterdam. Het Wereldmuseum is gevestigd in een fraai pand in het centrum van de stad en direct aan de Maas. Als evenementenlocatie heeft ze met drie zalen, vol Rotterdamse historie, veel te bieden. Naast twee grotere zalen, gelegen op de 1e etage, heeft ze op de 4e etage de Elie van Rijckevorselzaal, vernoemd naar één van de grondleggers van het museum. Hier vergader je met een klein gezelschap, of organiseer je een intiem diner tot 50 personen. Je geniet hier in alle rust met jouw gasten van het evenement terwijl de schepen op de Maas voorbij varen.

ROOM MATE BRUNO

Room Mate Bruno in Rotterdam is misschien wel een van de meest uitgesproken en kleurrijke hotels en event venues die we zagen. Het interieur van ontwerpster Teresa Sapey is zowel surrealistisch als adembenemend. Het hotel is een uitstekende optie voor merken en bedrijven die op zoek naar een locatie ze zichzelf kunnen zijn en waar hun merk, waarden en meeting tot topprioriteit worden gemaakt. Met negen vergaderzalen, een rauwe industriële event hal, vlakbij de Erasmusbrug en De Foodhallen waar je tientallen gerechten uit allerlei landen kunt proeven onder één dak, raak je hier niet snel uitgekeken!

KONINKLIJKE SPIDO

Waarom zou je slechts één plek aan het water kiezen, als je ook elke minuut van een ander decor in Rotterdam kan genieten? Terwijl de imposante skyline van Rotterdam aan je voorbijtrekt, word je goed verzorgd door de crew van Spido. Met een hele vloot met diverse luxe schepen in Rotterdam, heeft Spido locaties voor een breed scala aan bijeenkomsten: of je nou een locatie zoekt voor events met 300 gasten, of voor een intiem diner tot zestig personen. De evenementenschepen zijn stijlvol aangekleed en van alle gemakken voorzien. Aan boord is alles mogelijk, van spectaculair entertainment tot een hoogwaardige culinaire invulling.

Meer inspirerende vergaderlocaties aan het water in Rotterdam

Naast bovengenoemde locaties zijn er natuurlijk nog veel meer vergaderlocaties aan het water in Rotterdam te vinden. Mooie locaties zijn er te kust en te keur. Benieuwd geworden? Bekijk hier de andere vergaderlocaties! 

X

Mooie venue?

Meld je nu aan en ontvang elke week het laatste locatienieuws.

LAAT JE INSPIREREN

Laatste nieuws: LocatieFlash

Meld je aan voor onze LocatieFlash en mis nooit meer het laatste nieuws over nieuwe en gerestylede locaties.